0

evet neden girmeyimki benim icin sorumani her zaman en iyi sekilde bana kazanc sagliyorsa tabiki yilbasi nedirki hem ben sorumani benim icin avantajli bir durum.

0

neden olmasın belki o güne özel bir aktivite hazırlanabilir puanlar iki katı gibi daha güzel olmaz mı?

0

yılbaşında özel bir şey mi var burda yazarsan sevinirim

1

daha belli değil, ama oğullarım ve kızım gelir ise buraya, hiç girmem. evlatlarım gelmiş benim nette ne işim var.
onlarla konuşmak belki bir yerlere gitmek gibi planlarımız olabilir. ama dediğim gibi gelirlerse, evli olan oğlum belki eşi kızımla bir başka programı da olabilir. şimdiden sormuyorum gelecek misiniz diye, geçen sene ve evvelsi sene geldiklerinden bu beklentim gelecekleri yönünde.
beraber güzelce yemeklerimizi yiyip, kadeh kaldırıp yeni seneye merhaba diyoruz iki yldır.
umarım gelirler. anne yüreği istiyor işte. :)

0

31 aralık günü maalesef çalışıyorum. o yüzden girmem mümkün değildir.

1

ben şahsen yılbaşı günü siteye girmeyi düşünmüyorum. tabii gene de belli olmaz sonuçta ben ev hanımıyım ailem var. yemek yapacağım ve ailemle beraber yiyeceğiz yılbaşı günü senede bir kere oluyor ve aileme vakit harcamak zorundayım zaten ayırmazsam vaktimi o zaman o günün hiçbir anlamı olmaz.. zaten benim eşim de izin vermez yılbaşı günü sorumani'de takılmama onun için bence 31 aralığa kadar sürmemesi lazım 25 aralık'ta bitseydi bu yarışma bence çok güzel olurdu.. en azından biz de yılbaşı günü paramızı almış olurduk sormani lütfen sesimizi duyarsan çok sevinirim zaten bu yarışmayı yılbaşı için yaptınız ama biz böyle giderse yılbaşından sonra alacağız para bu sefer de bence hiçbir anlamı yok.

0

neden girmeyi dusunmeyim ya :) aliriz bi ele votkayi bi ele de telefonu takiliriz burda.:)

0

evet gireceğim kanka... kazanç bölümünde de para bırakıcam ya da banka hesabıma geçsin diye talep oluşturayım.. bütün bir yılı paralı geçireyim diye :d :d nasıllll :d