0

demet evgar'ın oyunculuğunu başarılı buluyorum. izlediğim dizilerinde ve filmlerinde girdiği rolü o kadar iyi yapıyor ki... ve hepsi de birbirinden ayrı tipler. hep aynı tipleri oynamıyor demet evgar. zaten en son oynadığı dizi olan avluda apayrı bir oyunculuk gösteriyor.

0

demet evgar bana göre çok başarılı bir kadın oyuncu,mimikleri olsun ,duruşu olsun çok güzel bir oyunculuğa sahip.rollerini çok iyi yapıyor dizi olsun ya da filmde .

0

daha önce dizi ve filmlerine rastlamış olsam da ben bu oyuncuyu beyzanın kadınları adlı film ile tanıdım. ve o film de dört ayrı karakteri aynı anda oynuyordu. hemde temalar aşırı detaylıydı. çok büyük bir başarı bence bu ve hayranlığım orada başlamıştı. farklı film ve programlarda bambaşka karakterlerini izledim. hepsi birbirinden o kadar ayrı ki kadın resmen rol bükücü. çok radikal rollerde görüyorum ve çok beğeniyorum açıkçası. hele aile arasında filmi ve avlu dizisini aynı günlerde izlemek bu kadının türkiye televizyonları için şans olduğunu fark ettirdi. kısaca demet evgar benim en beğendiğim kadın dizi ve film oyuncusu. yılın kadını seçimini sonuna kadar hak ediyor.

0

demet evgar, zaten yılın kadını seçildi. bence muazzam bir kadın oyuncu çok beğeniyorum sahnelerini severek izliyorum. hele avlu dizisine çok farklı bir boyut kazandırdı.