0

demet evgar müthiş bir oyuncu. bir erkek bir kadın dizisinde de çok beğeniyordum ama burada efsane rol yapıyor. bu senenin en iyi kadın oyuncu adaylarından olacak bence.

0

evet çok beğeniyorum en çok 1 erkek 1 kadın dizisinde çok beğeniyodum kendini hiç bozmayan oyunculardan biri olarak görüyorum duruşu olsun mesleği olsun çok iyi buluyorum

0

kaliteli bir oyuncu. oynadiği her rolün hakkini veriyor

1

demet hanımı benim gibi çok seven insan varmış. demek ki kadın hakkını veriyor.

0

hemşehrim olur kendisi.tabi ki harika bir oyuncu. aldığı her role girebiliyor.mavi gözleri ışıl ışıl parlıyor ekranda.

0

muhteşem bir oyunculuk yeteneği var. yıllardır kendini geliştirmeye devam ediyor ve ben inanıyorum çok daha iyi yerlere gelecek. avlu dizisinde bütün duyguları size olduğu gibi aşılıyor. özellikle kızıyla olan sahnelerinde dizi izlediğinizi unutuyorsunuz.

1

demet evgar artık usta diyebileceğimiz bir oyuncu. yıllarca bir kadın bir erkekte severek izledik. değişik filmlerde ve dizilerde gördük. kariyerinde tiyatronun da yeri var hatırladığım kadarıyla. her çalışmasında karakterleri başarıyla canlandırdı. yahşi batıda da oynadı. filmi çok beğenmesem de oyuncular çok iyiydi.

0

çok başarılı hemde... girdiği rollerin hakkini veriyor.

0

dizieki karateri oynaren resmen okarakteri içinde yaşatıyor çok iyi bir oyuncu

0

oynadığı rolün hakkını veren sektörün güzel oyuncusu demet evgar'ı her zaman beğenmişimdir.

0

demet evgar avlu dizisine çok şey katıyor bence.

0

çok iyi oyuncu her rolün hakkını veriyor resmen.

0

demet evgar’ın yapısında var oyunculuk 1 erkek 1 kadında çok başarılıydı diğer projelerindede çok başarılıydı ve bu dizidede çok başarılı.

0

demet evgar zaten oyunculuğunu kanıtlamış bir kadın. burada da yine konuşturuyor oyunculuğunu dizi de kendisi de harika.

-1

ilk önce ben cevap vermek istiyorum. çok beğeniyorum.