0

şom ağızlı demesinler diye bu konuda pek ağzını açan biri değilim fakat aklıma gelen hep başıma gelir. murphy kanunlarına bazen inanıyorum. çünkü aklıma gelen kötü ihtimal hep gerçek oluyor. çoğunlukla bir ise kalkışırken düşünmemeye çalışırım çünkü fobi haline geldi artık. aklıma gelen başıma daima gelmiştir.

0

sezgilerime bazı zamanlar güvenirim ama genellikle nedense de sezgilerimle hareket etmem. biliyorum garip bir durum ama yapacak bir şey de yok. bazı insanlar vardır sezgileri çok güçlüdür ve sezgileriyle hareket ederek belli adımlara kadar yükselir gider. fakat bazı insanlarda vardır ki sezgilerini güvenir gibi yapar ama kökünde haklıdırlar. bu insanlar garantici insanlardı. garanti almadan işe başlamazlar. sezgilerine buna dahildir.

0

benim altıncı hissim baya kuvvetlidir daha önceden olacak kötü şeyleri sezebilirim. önceden mahallemizde yaşlı bir komşumuzun öleceğini daha önceden hissetmiştim daha da doğrusu içime kötü bir his doğmuştu. bi konuda kötü hissedersem o iyi olmaz uzak dururum. tam tersi iyi olursa da elime iyi şeyler geçer

0

evet sezgilerime güvenirim ve bazı olaylarda çıktığını bilirim. sezgileri tam anlamıyla kuvvetlidir diyemem aam bazı zamanlarda hissedebiliyorum hissettiğim şeyler de olabiliyor.