0

7-8 kez odeme almisimdir sanirim. daha fazlasi da olabilir. cunku bu zamana kadsr yoplamda 431 tl para cektim. tabi birde kazanc hanemde 32 lira küsürlü bir para mevcut yani. ki hicbir yarisma kazanamadim burada. kendi cabamla bu kadar parayi yaptim. ne kadsr aktif olup uzun cevaplar verirsen, o kadar cok kazanirsin.

1

sorumani sitesine internetten gezinirken sitelere bakarken karşıma çıktı ve bu sitede daha iki üç haftadır siteye üye oldum ve daha henüz burada ödeme almadım sadece 25 tl tamamladım ve ödeme talebinde bulundum yani sanırım eğer bu sitede biraz çok vakit harcamak gerekir ödeme almak için eğer vaktinizi çok harcarsan ödeme talebi oluşturabilir insan çünkü ben yeni olduğum için önceleri pek fazla siteye alışmadım sonradan siteye alıştım ve ödememi cuma günü talepte bulundum herhalde bu hafta içinde ödenir diye düşünüyorum.

0

yani bu site yeni kurulduğunda arkadaşlarımın tavsiyesiyle geldim. ben buraya ve toplam 518 tl para çektim. gerçekten de bu siteye çok seviyorum ama tabii o yılbaşı yarışmasından sonra siteden sordum o da bayağı bir uzun sürmesinden dolayı yani bu siteye güvenebilirsin. eğer bu sitede gerçekten de yeni sen çünkü ben toplam 518 tl para çekmiş bir insanım ve ben bu siteye güvenip tekrar buraya geldim. hani sen de buraya güvenirsen en azından pişman olmamış olursun. hani genellikle uzun cevaplar verip kazancını arttırabilir sümeyra kendi sorduğun sorulara cevap verirsen en azından ol sorduğun soruyu sen daha net bir şekilde bildiğin için en iyi sen cevaplarsın ve 25 tl'ye çok çabuk bir şekilde ulaşmış olursun ondan dolayı ben defalarca buradan ödeme aldım diyebilirim. o da 2 ay içinde 518 tl çektim o zamanlar tabii ki de yarışmalar vardı ama artık bir bakıyorum iki buçuk aydır falan girmiyorum siteye yarışma falan olmamış gibime geliyor çünkü olsaydı belli olurdu ama yarışma olmama sadece iki kat kazan yarışması olmuş yani bence 2 kat kazan çalışması yerine ödüllü para yarışması olsa 2 gün sürerse bence en azından daha iyi olmuş olur.

0

ben daha ödeme almadım. ama inşallah alacagız diyelim hayırlısıyla.

0

ben daha ödeme alacak kadar biriktiremedim. en kısa zamanda yirmi beş tl yapmayı düşünüyorum. bol kazançlar.

0

henüz ödeme almadım ve düşünüyorum acaba cevaplarımız hangi sistemde işe yarar, para ödenebilecek bir şeye tekabül ediyor