0

ben her zaman sezon sonu indirimlerini takip ederim. cunku bir urunun gerçek fiyatinin o zaman olduguna inaniyorum. belki bir lc waikiki gibi magazalarda pantolonlarda mesela 20 liraya buldugum pantolonlar oluyor ama onlarda da tek kalmis urun olabiliyor, geçen sezonun urunu olabiliyor depoda kalacagina indirebilecekleri en dusuk fiyata indirip satmaya calisiyorlar. hatta geçenlerde lc waikiki'den bir kazak aldim. artik yaza girecegimiz icin satilsin rafta kalmasin ve sezon sonu olmasinin sebebiyle kazak 15 tl ye inmis. kirmizi etiketli urun olarak. birde seri uretim oldugu icin ve kendi tekstil firmasindan magazalara getirdikleri icin daha ucuza mal ediyorlardir zaten urunleri. ayakkabilari da keza öyle... depoda duracaklarina diyorlar az karla satmaya calisayim en azindan kasama para giter diye düşünüyorlar birde. birde yine grcen gezerken flo'ya girdim, orada da kışlık ayakkabilar 50-60-70 tl gibi rakamlara inmis. kislik ayakkabi ihtiyaci olan varsa flo'dan ayakkabi bakabilir kendilerine. bence cok guzel fiyatlar var. ve ayakkabilarda cok guzel gerçekten. yani gercekten ihtiyaciniz varsa gidip bakin derim. bende haftasonu tekrae gidip bakacagim.

0

ben her zaman sezon sonu indirimlerini takip ederim. hatta mağazalarda görüp beğendiğim ürünleri dener, bedenimi belirler ve internet üzerinde daha uygun fiyata alırım. hiç bir zaman ilk çıktığı zaman almam birşeyi.

1

sipariş verdim ama sezon sonu indirimi yoktu benim aldığım yerde kdv 4 tl kesti
benden.

0

bu ara bir iki kere internetten sipariş verdim. sezon sonu indirimler vardı. baya bir düşmüştü. ben de aldım. bir iki tane kıyafet aldım. kardeşime de ayakkabı aldom. iki ayrı siteden alışveriş yaptım. her iki üründe çok güzel geldi. daha önce çok pahalılardı. sezon sonu indirimi olunca nerdeyse yarı yarıya düşmüştü. elimde para varsa ve ihtiyacım varsa sezon sonu indirimlerinden yararlanmaya çalışıyorum.