0

şu anda herşey ateş pahasına biliyorsunuz ki tabiki market alışverişlerimde fiyatın uygun olup olmadığına bakarım . bunun yanında kaliteli olup olmadığına hangi markaya sahip olduğuna bakarım daha çok daha önce kullanıcıya memnun kaldığım yiyecekleri tercih ederim . sağlıklı beslenmekten yanayım .

1

market alışverişinde sürprizlerle karşılaşmamak için bildiğim ve kaliteli markalardan ürünler almaya çalışırım. bunun dışında özellikle son kullanma tarihine dikkat ederim. son kullanma tarihi yakın olan ürünleri bile almam. ayrıca paketlerinin sağlamlığına ve fiyatlarına bakarım. aynı ürün başka bir markette daha ucuzsa oradan almaya çalışırım.

0

öncelikle son kullanma tarihi ne ve fiyatına bakıp diğer ürünlerle karsilaştiririmve kalitesine bakarım paketin yırtık olup olmamasına vakumlu paketlerde açılma olmussa bozulmada olabilir çünkü,

0

genellikle market alışverişlerinde etiketleri bakarım ve fiyatlarına bakarım çünkü fiyatları ne kadar ucuzsa genelde o ürünleri alırım. market alışverişini zaten kendim yapıyorum o yüzden genellikle hem kaliteli hem de ucuz olan şeyler alıyorum ve ihtiyacı olmayan şeyler genellikle almıyorum ve tarihi geçmiş ürünleri olmuyor kesinlikle çünkü ya bozulmuş oluyor ya da kaliteli oluyor onlar tarihi geçmiş olanlar.

0

alcagimiz urunun fiyatina,son kullanma tarihine,urunun kalitesine,markasina,gorünusune,ihtiyacimin olup olmamasina