0

bım artık pahalı neden ole yapıyor severek gıderdım artık ole yapmıyor aktuel urunler el yakıyor bım alıexpress gıbı olmamlı

0

aktüelleri iyi takip edersen güzel ürünler mevcut

0

bimde gayet uygun fiyatlı ürünler olabiliyor. ve bu da maddi açıdan bizim için iyi oluyor.

0

yani dışarıdan pahalı alacağımız şeyi orada uygun fiyata buluyoruz. bence gayet kaliteli ve ucuz'dur. herkes için uygun bir yerdir.

0

bim aktüel ürünleri bazen hem kaliteli hem de makul fiyatlı oluyor ama bazen de fiyatı her ne kadar ucuz olsa da ürün berbat oluyor.örnek olarak xtrust markalı 12.000 mh powerbank 54 tl'ye satılıyordu.arkadaşımın biri almıştı.3000 mh bataryaya sahip bir telefonunu bir kere bile şarj etmediğini ve uzun sürede şarjının dolduğunu söylemişti.ben zaten genellikle a-101 aktüel ürünlerini kullanıyorum.hep zaten aynı marka geliyor genellikle-piranha-.piranha da çok iyi bir marka değil fakat idare ediyor ben daha alıp pişman olduğum bir ürünü olmadı.hem zaten iade, değişim ve garanti onarım gibi seçenekler oluyor.ondan faydalanabiliyoruz.

0

bim'e eskiden gidiyordum. bimin gerçekten de ürünleri çok güzel yani hiç bu zamana kadar bir sorun yaşamadım bim bana biraz uzak olduğu için artık şok'tan alıyorum , şok'tan da o kadar çok memnunum bim'in ürünlerinden daha daha güzel yani diyebilirim.

0

bim aktüel olan ütülerde bazen çok kaliteli bazen de kalitesi çok düşük ürünler satmaktadır. ilk zamanlar takip ederdim fakat şimdilik açıkçası çok takip etmiyorum.

0

arada çok güzel şeyler geliyor ama onlar da hemen bitiyor. genelde internetten aynı fiyata alabilecegimiz şeyler geliyor.

1

ucuz olduğu için hep tercih edilen bir yer.
bizde alıyoruz. ama bu aralar orda da zam var.

1

bim marketlerine hiç gitmediğim için insörtlerine de hiç bakmıyorum.. yeşil sermayeye bile isteye asla para kazandırmam..