0

iki tane işini hakkıyla yapan kişi varsa diğeri ayrı bir yerde bulunmalı bu şuna benziyor bir ülkede iki veya daha fazla kişi bulunmaz illaki biri olmalı çünkü birinin yapmak istediğini diğeri yapmak istemeyince kişiler arasında çatışma çıkacak ve anlaşmazlığa düşeceklerinden konuda bir yere varılmada güçlük çekilecek yada daha farklı sorunlara neden olacağından bir kişi olmalı özün sözü bir ipte iki cambaz oynamaz :)

0

iki tane bir ipte oynamaya çalışırsa ikiside düşer o yüzden iki yaramaz bir arada olmaz

1

işini bilen, usta ve ehil olan kimseler genellikle aynı ortamda bulunmazlar. çünkü usta ve lider birdir, ikinci lider ya da usta olmaz. hem bu sayede adlarına, maharetlerine toz kondurmamış olurlar. iki usta cambaz aynı ip üzerinde karşılaşır ise mutlaka birinden birisi düşecektir.

0

iki bilgin kişi aynı ortamda aynı iş üzerinde çalışması pek uygun olmaz

0

bir işi yapan iki usta varsa ikisi birden aynı işte olmaz. mutlaka biri diğerine üstünlük yapmaya çalışacak bu da işin aksamasına sebep olacaktır. cambazlar nasıl insanlardır? çevik ve biraz kurnaz insanlardır. iki kurnaz insanı düşünün bir iş çerçevesinde. sürekli birbirlerini kandırmaya çalışır ve iş yürümez. o yüzden iki cambaz bir ipte oynamaz