0

gerçekten rossman ın dediği gibi işte aktiflik azaldı çünkü insanlar kazanamayacağını anlıyor çok çabuk kazanılmıyor bizde de fakat aktive işi bilen gerçekten çok rahat kazanç elde edebiliyor kısa kısa cevaplar vereceğini 1000 tane cevap vereceğini uzun uzun 100 tane cevap yaz o gelir ikiye katla tabii referans önemli burada

1

ben yeni yıl yarışmasında çok çabalamama rağmen bir ödül alamadım. çünkü herkes çok çabaladı. ama ödülü ucu ucuna kaçırmak benim hevesimi çok kırdı. yarışma uzun süreli oldu gerçekten. yıprattı. yeni yılda iki ay geçmesine rağmen henüz ödeme talep edemedim. çünkü o eşiğe gelemedim. hem ücretler düşük hem de motivasyonumu kaybettim açıkcası. arada tek tük yazıyorum. iki kat kazancı görünce belki bir ödeme daha alırım da eski günlerime dönerim diye biraz aktif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. kazançlara kalıcı bir çözüm yapılırsa buralar tekrar şenlenebilir.

0

birde kazanclar cok dustu. ilk zamanlarda kazandigimiz kazanclar nasildi biliyor musun? suan bir cevap yazdiginda iki kat kazanctan nr kadar kazaniyorsan o kadsr kazaniyorduk. crvaplarin kazanclari o derece guzeldi. millet sorudan ziyade cevaplara geliyordu. su cevap kutucugunu doldurdugumuzda ilk zamanlar 40-50 kurus arasi alirken simdi iki kati kazanc varken bile ulasamiyoruz o kadar kazanca. bunun etkisi cok buyuk. bir arkadasimiz hic girmiyor. kazanclardaki dususu gördü, siteye girmeyi birakti. o da bir cocuk annesiydi. ilk zamanlarda uye olanlardan kimse yok. oyle soyleyeyim. kazanclarin dusuklugu insanlari siteden uzaklastiriyor. bu yarismalar, iki kati kazanclat olmasin, sitedeki kazanclar yukselsin yeter ki. kazanclarin azligi biraz bizim sitede aktif olmamamizi etkiliyor. halbuki kazanclar biraz daha yuksek olsa sitedeki bircok kisi o kadsr cok aktif olur ki. ilk gunlerdeki aktifligin kat be kat ustunu görür bu site.

0

evet gerçekten de sorumani'ye sitesi artık eskisi gibi değil gerçi ben de kendim eskilerden imama siteye gerçekten de girmiyorum. yılbaşı günü bir yarışma ol dedi yılbaşına kadar bayağı bir uzun sürdü gerçekten de soğudum diyebilirim ve o yarışma yüzünden yılbaşına bile asla girdim. hani bir yarışma düzenlemeler sadece bir gün veya iki gün sürse bence çok güzel olur. çünkü yarışma dediğin bence kısa tutulması lazım ve sitede artık eskisi gibi canlı değil zaten kazançlarınız çok düşük bence kazançlara birazdan yapmaları lazım 5 kuruş, 10 kuruş ,20 kuruş vermekte bence yükselemez sonuçta bizlerin de burada paraya ihtiyacı var iki kat kazan çalışması yaparak zaten kazanç elde edemiyoruz ben sabahtan beri kaç tane soru cevapladım daha ben 10 tl bile ulaşamadım eskiden yani 25 tl hemen ulaşıyordu maalesef öyle olmadı. gerçekten de ki kazanç olmasına rağmen gene de hiçbir şekilde ilerlemiyor yani ben de özledim keşke eskisi gibi böyle cıvıl cıvıl olsa buralar ama maalesef böyle olmuyor orada neyden dolayı artık ben de anlamış değilim yani ben bile sormazsam demek ki bazı insanlar da sormuş sorma neden ricam artık el atsın bir yarışma düzenli sinan'ın lütfen bir veya iki gün sürsün yarışma fazla uzun sürmesin yani.

0

aktif uyeler yok artik sitede. ondan oldugunu dusunuyorim.