1

soeumani sen beni anladin ama yqnlis anladin :d :d yarisma kuralinda zaten yaziyor %5 lik sorular diye. altin sorulari da yarisma icine soksaydiniz belirtirdiniz degil mi?

0

dikkatinizi dağıtmak istemiyoruz. %20 daha kazançlı soruları cevapladığınızda yarışma listesindeki kazancınıza artı olmuyor. bu sebeple çok fazla altın sorulara boğmak istemiyoruz. %5 daha fazla kazanç sorularını cevaplarsanız yarışma listesine girebilirsiniz.

teşekkürler.

0

arkadaşlar soruyu yanlış anlıyorsunuz. neden artık sormuyor eskisi gibi diyorum.

0

sorumaninin altın sorular diye bir sekmesi var orada ona basınca zaten altın soru çıkıyor ki, ayrıca soru sorması gerekiyor tüm altın sorular orada zaten.

0

yazdığın sorularda altın soruya dönüşebiliyor.benim en az 10 tane sorum vardır altın soru olarak.ayrıca sorumani kendisi de altın soru soruyor.

2

sorumani, son zamanlarda gerçekten altın soru sormaya biraz ara vermiş gibi görünüyor. eskisi gibi çok değil daha uzun aralıklarla soru soruyor. bir ara epeyce aralık vermişti sanki öyle hatırlıyorum.ama şu anda en son 3 gün önce soru sormuş genelde de birkaç gün ara vererek altın soru soruyorlar. ben de hiç sorularım altın soruya çevrilmedi diye üzülüyordum geçen fark ettim ki galiba 2 ya da 3 tane sorum altın soruya dönüştürülmüş hiçbir işe yaramasada insan görünce nedense mutlu oluyor. :)

0

gecenler de biraz sormuslardi,eskisi kadar altin sorular yok maalesef.
tabi kazanci %20 fazla olunca biraz site bu konuda cekmser davraniyor olabilir veya suan yarismada oldugumuz icin adaletsizlik olmasin mantigi ile de soru sormuyor olabilir..

0

şu an sorularla ilgilenmiyorum fakat bizim sorduğum soruların hiçbiri altın soruya dönüşmüyor sanırım sorumani yarisma nedeniyle çok meşgul o yüzden olabilir.