0

toplu taşıma araçlarında kimse kimseye yer vermek zorunda değildir. saygı ve insaniyet için yer vermek gerçekten erdemli bir davranıştır. yaşlılara, hamilelere, çocuklu kadınlara, hastalara mutlaka yer verilmelidir. kendi yaşıtımız olan genç ve sağlıklı bireyler yer vermem. bir de engelli vatandaşlarımız için ayrılan yerlere diğer vatandaşlar oturunca sinirim bozuluyor bu duruma karşı da duyarlı olunmalıdır. engelli vatandaşlarımıza daha özenli davranmak insani görevimizdir.

0

kendim gibi genç insanlara yer vermem .erkekler bile bayanlara yer vermiyor ben niye onlara yer vereyim ki. yaşlılara ve engellilere veririm ama.

0

yaşlı, engelli, hamile, çocuklu, gazi ya da özel durumu olanlar hariç kimseye şahsen ben yer vermem.

0

engelli, hamile, yaşlı ve hasta olan insanlara mutlaka yer veririm. ama genç olanlara yer vermem.

0

kendimden küçük olanlara yer vermem.hamile ve özürlülere her zaman veririm

0

hiçkimseye yer vermem. otobüslere sanki hayvan doldurur gibi dopdolu oluyorlar, sefer sayısı artmalı fakat artmıyor. belediye sefer sayısını artırmıyorsa ve burada yaşayanlar (gençler hariç) genelde aynı belediyeyi seçmeye devam ediyorlarsa, kimse kusura bakmasın, bu hizmetten memnunlar demektir, herkes layık olduğunu yaşar, onlar da bunun için oy vermeye devam ettiği sürece bu hizmetten memnun olduklarını düşünürüm, ve asla yaşlılara falan yer vermem. belediye o kadar para alıyor toplu ulaşımdan, fakat 2 ek sefer yapmıyorsa, halkımız da memnun demektir kısaca. 50 kişilik otobüste ayakta 100 kişi olarak gitsinler, umrumda olmaz.

0

kendi yaşıtım olan kişilere ve gençlere yer vermem.

0

hamile veya cocuklu bayanlara
engelli rahatsız insanlara
yaşlı ve ayakta durmakta zorlanan insanlara yer verilmelidir

1

yorgunsam ve rahatsız değilsem herkese yer verebilirim. ama bir çok yer varken benden kalkmamı isteyen, gözünü kestirip ısrar eden insanlara karşı yer versemde pek nazik kalamıyorum.

0

50yaşındaki günden gelen teyzelere