0

daha çok türkü dinlemek hoşuma gider. bağlama sesi beni mest eder.

1

o günkü ruh halime uygun ne müzik karşıma çıkarsa dinlerim. genelde yabancı pop müzik, yerli pop dinlerim. protest müzik de ilgimi çeker. bazen klasik müzik de dinlediğim olur. dediğim gibi o an ki ruh halime göre. genelde iş yaparken joy türk akutik müziği açar onu dinlerim. arabesk müzik ise ehh diyeyim.. haa türkülerimizi unuttum. musa eroğlu, meltem yılmazkaya'dan, kubat'tan ve rahmetli neşet ertaş'tan dinlediğim bazı türküleri de you tubeden dinlerim.

1

ben genellikle türkçe pop ve arabesk dinliyorum. ruh halime göre değişiyor. keyifli isim hareketli pop şarkılar dinlerim genelde. ama canım sıkkınsa arabesk ve fantezi müzik dinleyerek kendimi daha da ruh hali bozuk ve depresyona girmiş bir moda sokmak en büyük hobim galiba. aslında tam tersini yapmak gerek ama insan hep ruh haline göre müzik dinliyor bence. bişey sinirliysem de nefret ettiğim halde atarlı, giderli şarkılar kulağıma hoş geliyor. istemsizce kendimi dinlerken ve eşlik ederken buluyorum.

0

yani ben çocukluğumdan beri arabeks müzik dinlerim. ben şu anda her zaman arabeks müzik dinliyorum bir de roman havası deyip duruyor başka dinlediğim bir müzik yok.

0

türkçe rap şarkılarını ve pop şarkılarını dinlerim. bazen de remixli yabancı şarkılar dinlerim.