0

güvenimi kıran birine şans vermek demek gel beni bir daha kır, bir daha parçala sonra yine çek git demektir. vermek isterim ama vermemek için kendimi zorlarım. aşk her şeyi affetmez, hele de ihaneti. seviyorsam da kalbime gömüp giderim herhalde. bir daha bir daha kırılmanın manası yok çünkü.

0

evet bir şans daha veririm ama bu hata yaparsa bu sefer affetmem bi daha şans vermem kovarım yanımdan selam bile vermem herkes kendi yoluna gider yoldan geçerken bana selam verirse selamını alırım çünkü allah'ın selamını almak farzdır ama affetmem şöyle bir şey olursa tövbe ederse belki affedebilirim kalbimi kırmayacağıma yemin ederse affeddrim.

0

ben şans verdim.iki eski sevgilim de tekrar güvenimi kırdı.ama biri gerçekten çabalamıştı.hala da yazıyor, görüşmek istiyor.ama benim kafam bu aralar aşk düşünemez.

0

her bireye ikinci şans verilmeli tabi ki çok affedilemeyeçek kadar büyük bir yanlış yapmamissa.bizim de ikinci bir şans verilmesine ihtiyacimiz olabilir.hatasız kul olmuyor.

0

duruma gore değişir eger ki cok ust duzey seyler yapmadıysa benım ıcın problem degıl ama ne kadar sans versem bıle ıcımde hep bır kusku kalır zamanlada o kişinin benım bı kuskumu yenmesı gerekır dıye dusunuyorum

0

içimdeki insan sevgisini skmki veriyorum ya hep iyi olduğumuzdan kaybettik yalan dünya

0

yani bu insanlık halidir bir kere güvenim kırıldı diye bir daha güvenmemek doğru değildir önce her insan ikinci bir şansı hak eder yani ben olsam bir kere benim güvenimi kıran bir daha şans veririm eğer o şansı doğru kullanırsa tekrar güvenmeye başlarım ama eğer o şansı da doğru kullanılmazsa ve yine güvenimi kırarsa artık bir daha hiçbir şekilde ne şans veririm ne de güvenirim.

0

güven başka şeydir guvenirmiyim bilmiyorum gerçekten zor

0

şans verirdim ama eskisi kadar güzenmezdim yani biraz mesafeli olurdum. sonuçta ne yapacağı belli olamayabilir.

0

bir kere güvenini kirdiysa kesin daha öncede birşeyler yapmıştır ufak tefek te olsa onun için bir defa o güven kırıldığınsa bir daha eskisi gibi olmaz benim için.

0

bir kere daha şans veririm fakat yine aynı şey olursa bu sefer geri dönüşü olmaz kolay kolay affetmem.çünkü aynı şey olursa yine canım sıkılıcaksa bir daha dönmesi biraz zor .

1

bir defa güvenimi fazla kırmış olan bir insana bir daha kolay kolay güvenemiyorum. ama tam olarak yapmış olduğu hareket in büyüklüğü ile de alakalı olarak tavırlarım değişebiliyor. gerçekten beni çok fazla kırmış ve güvenimi aşırı derecede sarsmış ise o kişiyi bir daha affetmek ve yeniden güvenmek kendinizi bir yerde kullandırmış olmak demektir. bir kere bu şekilde çok büyük bir hata yapan kişi eğer affedilirse bundan yüz bularak tekrardan aynı hatayı tekrarlayabilir. böyle bir şeyle karşılaştığımız zaman da çok daha fazla üzülürüz. o yüzden affedeceğimiz ya da affetmeyeceğiniz konuları ve kişileri gerçekten iyi seçmek zorundayız. eğer gerçekten değer verdiğim bir kişi güvenimi kıracak bir hareket yaptıysa ve sonrasında ciddi anlamda pişman olurak gerekçelerini mantıklı bir şekilde bana belirtmiş ise o kişiye bir şans daha verebilirim. ama dediğim gibi yapmış olduğu hareket bu aşamada gerçekten çok önemlidir. çünkü ben de bazı konuların asla affı olmuyor. yine de insan sevdikleri söz konusu olduğu zaman çokta büyük konuşmamalıdır bana göre.çünkü asla yapmam dediğimiz şeyleri sevdiğimiz kişiler için maalesef yapabiliyoruz. o yüzden tamamen duruma bağlı olarak değişiklik gösterir benim için.ama ne kadar affedersem affedeyim yeniden eskisi gibi tam anlamıyla güvenmem pek mümkün olmaz. insan bir kere gerçek anlamda kırıldığında hiçbir şey eskisi gibi olmuyor çünkü.

0

yani bir insan gerçekten benim güvenimi yıkıyorsa ben o insana asla bir daha güvenemem ama maalesef başıma geldi. güvenimi yıktı ama ben şu an onu affetmiş olabilirim ama eskisi kadar güvenmiyorum. zaten bazı insanlar da eminim ki; güveni yıkıldıktan sonra bir daha güvenmez gerçekten de çok zor hani bazı insanlar dikkat etmesi lazım bir insan o insana gerçekten de çok güveniyorsan o güvenini koruması lazım, sarsmaması lazım ama tabii ki de insanoğlu nankör olduğu için hiçbir zaman değer nedir bilmiyorlar ve insanların güvenini yıkamaya hala devam ediyorlar ama keşke böyle olmasa da sen bana güvenen bir insanım ben asla ve asla güvenini gitmem çünkü bu benim kişiliğime yakışmaz zaten bu kişilik meselesidir. bir ilişkide veya bir arkadaşlık da güven yoksa hiçbir şekilde o ilişki veya arkadaşlık her neyse hiçbir şekilde yürümez ondan dolayı güvenim kırılırsa bir daha asla eskisi gibi ol ama zaten kimse kırılan bir bardaktan su bile içemiyor yani yapıştırması çok zor.

0

ben genel olarak saf biriyim. iyi niyetliyim. kesinlikle o kişiye ikinci şansı verirdim.