0

sevdiğim biriyse tabiki ama takmadığm biriyse gerek yok

0

evet verirdim ama ona güvenim kalmadığından hep kuşkuyla bakardım

0

aradan çok zaman geçmesi gerek sebep neydi buda oldukça önemli . zamanla belki öfkem dinip sakinleştiğim zaman affedebilirim . fakat bir daha güvenemem . istesem de eskisi gibi olmak çok zor güven kaybedildigi zaman kazanılması çok zor olur .

1

bir defa güvenimi kaybettiğim bir kişiye ikinci bir şansı kaybettiğim güveni neden kaybettiğim duruma bağlı olarak verebilirim. sanırım biraz karışık oldu ama güven kaybetmenin de çeşitli türleri vardır aslında çok büyük bir şey yapmadıysan eğer düşünüp ölçüp tartarak ondan sonrasında eğer değişebileceğini inanıyorsan ikinci bir şansı tabii ki veririm çünkü herkes hata yapabilir ve herkes aslında ikinci bir şansı hak eder. ama dediğim gibi kesinlikle yapmış olduğu hata ile orantılı bir şeydir bu ee hayatımdaki insan beni aldattı isa'ya da çok büyük bir yalan söylediyse çok büyük bir hata dokunduysa ona ikinci bir şans vermek doğru olmayacaktır ancak beni üzecek ve güvenimi sarsacak ufak bir hareket yaptıysa eğer o hareketi bir daha tekrarlama olacağından emin olursam eğer ikinci şansı tabii ki veririm.
ancak ikinci şansı da verdikten sonra kısa bir süre içerisinde ya da ilerleyen dönemde da fark etmez yani tekrardan aynı hatayı ya da daha değişik bir hata yaparak benim yeniden güvenimi kaybetmeyi tercih ettiyse eğer üçüncü bir şansı asla vermem. zaten iki defa benim bu şekilde güvenimi fatih sen yaz bana değer vermiyor ilişkimize de değer vermiyor demektir ve bu kişinin asla değişmeyeceği açık bir şekilde belli olmuştur. huylu huyundan vazgeçmiyorsa eğer salın gitsin. en azından ileride ben sana şans vermiştim ama sen onu iyi değerlendiremedin diyebilirsiniz karşınızdaki insana.

0

bir defa güvenimi kaybettiğim insana bir daha şans vermem ser insan ama geneli de verir. bende onlardan biriyim . dayanamıyoruz birsekilde ikna oluyoruz. tabi vermeyende olabilir. ama ben kazık yemeye doyamayanlardanım. iyi niyetimi kullanıyorlar diyebiliriz buna. ama işte o kadar kazık yiyorum gene olsa gene bir şans daha veririm.

0

bir defa güvenimi kaybeden kişiye bir daha ikinci şansı vermem.ikinci kez de bana zarar verebilir.temkinli olmak adına onu kendimden olabildiğince uzaklaştırırim.