1

ben kendi adıma neredeyse 2-3 aydır aktif kullanmıyorum bile. bıktırdı. her gün aynı şeyler. insanlar doğal değil. zaman kaybı gibi geliyor artık. twitter'da bütün günüm geçiyor kendi adıma diyecek olursam.

1

bunun herkes için farklı bir sebebi var.bence facebook'ta genellikle postların içeriği yazı ama onu geçen instagram'da ise postların içeriği fotoğraf ve insanlar gösterişi sevdiğinden instagram'a kaydılar.

1

eskiden bu kadar fazla sosyal medya hesaplari kullanilmadigi icindir.

1

esmidi artik. birde dedelerin ninelerin kullandigi bir mecra olarak kaldi. birde guncel uygulamalar olunca facebook'un eski forsu kalmadi kardesim. o yuzden eskisi kadar aktif kullanilmiyor.

1

yeni ve alternatif sosyal medya uygulamalarının var olması facebook'a ayrılan zamanın düşmesine ve yavaş yavaş yeni jenerasyon gençlerinin ilgisinin başka yönlere kaymasına neden oldu.

1

facebook eskisi gibi aktif kullanılmıyor çünkü artık eskidi. yani eskiden güzel kullanışlı yarayışlı bir siteyi hala öyle ancak instagram çıktığından beri facebook pek fazla kullanılmamaya başlandı. hala kullanan insanlar var ancak eskisi kadar aktif değil site. instagram çıktıktan sonra oldu bu daha öncesinde facebook herkes tarafından kullanılan paylaşım yapılan sevilen aktif bir siteyi ancak, zamanla oda eskidi açıkcası bence tamamen bu sebepten dolayı kullanılmıyor. zaman değişiyor yerine yeni sosyal medya ağları çıkıyor ve eski özelliğini kaybediyor bu tür facebook gibi siteler. bundns dolayı olabilir.