0

facebook en iyi sosyal medya mecralarının biriydi instagram onu geçmeyi başardı facebook daha iyi bence ama eski popülerliği yok gerçekten insanlar yenilik istiyor değişiklik istiyor artık kısaca sosyal medyaların hiçbirini kullanmayı tavsiye etmiyorum sadece twitter twitter'da siyasilerin düşünürlerini futbolseverlerin düşüncelerini ve gerçekleri ortaya çıkarmak isterim twitter kullanmanızı istiyorum instagram facebook boş iş bunlar fotoğraf depolama için güzel bir yerler tabii ki fotoğrafları depolama için sadece kendinizin oluşacak bir hesap açabiliyor fotoğraflarınız orayı yükleyebilirsiniz herkese hayırlı kazançlar bol kazançlar hepinizi seviyorum nokta nokta nokta

1

hem whatsapp hem instagram bir çok yeni güncellemelerle farklı sosyal medya özelliklerini bünyesinde barındırmaya başladı. haliyle insanlar tek bir sosyal medyaya yoğunlaşmayı tercih ediyorlar. facebookun içerisinde sohbet edemeyip ekstra messenger indirmek ve messengerında ağır olması benim tercih etmeme sebebim mesela. facebook varken bile messenger uygulamasını kaldırmıştım telefonu ağırlaştırdığını fark edip. daha yeni güncellemelerle belki eski kullanıcılarını yeniden kazanabilir ama tekrar popüler olur mu bilinmez.

0

instagram çıktıktan sonra facebook artık popülerliğini yitirmiştir. gençler artık daha çok instagram'da takılmaktadır. bu yüzden facebook artık eskisi kadar popüler değildir.

0

evet facebook eskisi kadar popüler değil. gerçekten de genellikle herkes twitter ve instagram'da takılmaya başlıyor. özellikle instagram diyebilirim. yani genellikle instagram'da hareketli facebook çok eski olduğu için ondan dolayı da olabilir. yani gene bazı insanlar facebook kullanıyor ve hiçbir şekilde çıkmıyor yani ben kendim sosyal medya kullanmıyorum ama gördüğüm kadarıyla bazı insanlar da öyle bence sosyal medya gerek yok.

0

facebook sosyal medyası eskisi kadar popüler değil ve aktif değil çünkü instagram çıktı twitter çıktı insanlar oralarda daha çok vakit geçirmeye başladılar. instagram ve twitter daha çok eğlenceli bulduklarını düşünüyorum. o yüzden facebook'ta çok zaman harcamıyor lar açıkçası ben de instagram çıktıktan sonra facebook'umu dondurmuştum şimdi facebook'a da instagram hikayeleri falan eklendi instagram özellikleri falan eklendi ama yine de instagram kadar aktif bir sosyal medya olacağını düşünmüyorum. facebook u şu an gençler değil de yaşlılar daha çok kullanıyor.