0

tanzim satışları bence durdurulmalı tüm ülke genelinde fiyatlar düşürülmeli tanzim satış ne demek ya ülke günden güne kötüye gidiyor ve biz tanzim satışlar heryere yayılsın diye dua mı edeceğiz?
millet gerçekten iyice kafayı cozuttu yani yok tanzim satışlar her yerde yapılmış ya bunu dua edeceğinize bu devleti başımızdan indirin de daha iyileri gelsin başımıza fiyatlar her yerde düşsün eskiden 100 lira ile pazara markete gittiğinizde dolabımızda doldura biliyorduk şu an bir poşet ancak alabiliyoruz onun içinde de ne var allah kerim lütfen artık saçmalamayı bırakın ve birilerinden medet ummayı da bırakın.

0

tabikide heryere yayılmalı
pazarda ve marketlerde gerçekten fiyatlar çok yüksek
hereksin faydalanabilmesi için heryere yayılması gerek

0

devlet tanzim satışları çıkararak çok yerinde bir hamle yaptı pazarda markette kendisini kurnaz sanan meyve ve sebzeleri çok pahalıya satan fırsatçıları zor durumda bırakmış oldu böylece fırsatçı stokcular fiyatları düşürmek zorunda kaldı tanzim satışlar ülkenin her yerine yayılmalı mi bilmiyorum ama genel olarak fiyatlar düş tü buna gerek kalmayacak

0

tanzim satis noktalarindan ziyade ciftciyle pazarci arasindaki ya da marketle arasindaki aracilari en aza indirebilir pek ala bu devlet. madem tanzim satis noktasi kurabilrcrk kadsr gucun var, direk bunu pazarcilara ya da marketlere bağlayabilirler. bu sayede halk daha uyguna alir alacaklaeini. zaten gecen hafta bir haber cikti, taznim satis marketlere de girecekmis. sok, bim gibi marketlerde de bazi urunlerde tanzim satis olacsgini bildirmislerdi.

0

tanzim satışları belirli bir plan ile sadece bazı yerlerde olması doğru değildi, ülkemizde ekonomik kriz var ve ülkemizin her yerine yayılması gerekiyordu.artık seçimlerin olmasına 1 hafta gibi kısa bir süre kaldı, seçimden sonra da tanzim satışları bitecektir ve keşke daha da çok yerlerde ülkemizin dört bir yanında tanzim satışı olsaydı, tanzim satış yerlerine gelen halkımıza sınırsız bir şekilde satış yapılması çok daha doğru olurdu çünkü 2 kilo domates almaları ile gelenlere böyle bişey söylenmesi yanlış, nedeni de şu tanzim satışları bolluk varlık satışları olarak lanse ediliyorsa eğer gelen parası ile istediği kadar alsın gitsin.adama demezler mi parasıyla değil mi kardeşim? derler kusura bakmayın.bu insanlar o kadar çok zor durumdalar ki tanzim satış kuyruklarında saatlerce bekliyor, evine cebine uygun bütçe de bişeyler götürebilmek için ve zaten normal kurulan halk pazarları marketler olsun insanlar onlara bakıp geçiyor.

0

tanzim satışlar tüm ülkeye yayılmalı gerçekten çok güzel bir sistem diğer illerin de bu fiyatlardan yararlanmaya hakkı var. hala birçok ilde fiyatlar çok yüksek, tanzim fiyatlar çok düşük. bence bir an önce diğer illere yayılmalı. internet satışları da başladı çok kolaylık sağlanıyor artık. devlet güzel çalışmalar yapıyor en kısa zamanda diğer illere de yayılır inşallah