1

hayır yarışma olduğu zaman ya da herhangi bir zaman da kendi sorularına cevap vermek zorunda değilsin. eğer verirsen zaten cevabını büyük ihtimalle bildiğin için cevaptan da ekstra kazanç sağlamış olursunuz. kısacası kendi sorularınıza cevap vermek ya da vermemek tamamen sizin insiyatifiniz de olan bir şey. kimse sizi mecbur bırakmıyor zaten. rahat olabilirsiniz bu konuda.

0

illa kendi soruna cevap vereceksin diye bir kural tok. ama yarisma icerisinde %5 lik fazla kazanc saglayan sorulara cevap vermek zorundasin. eger ki ust siralara cikmak istiyorsan ve senin sorularinda ds %5 lik sorular varsa da yazamazsin da demiyor site. sadece %5 lik sorulara cevap yaz, yarisma listesinde ust siralars cik diyor. bu kadsr basit. gerci yarisma olsa sitede ne demek istedigimi daha rahat anlayacaksin. simdi boyle anlatinca birwz karisik oldu.

0

yani soruyu ben şu şekilde anladım. ben sana anlayacağın dilden söyleyeyim kendini sorduğun sorulara tabii ki de cevap verebilirsin. yani bu şey değildir mesele en azından sen sorduğun soruyu daha iyi bildiğin için bu sefer uzun cevap vererek hem sorduğun soru dan para kazanmış olursun hem de sorduğun soruya cevap vererek para kazanmış olursun yani ben de şahsen soru sordum da kendi soruma cevap veriyorum yani sadece ben veya sen değil burada herkes sorduğu soruya cevap verebilir yani sorumani buna izin veriyor. hiçbir şekilde kısıtlama yapmıyor ondan dolayı zorunluluk yok ister cevap ver, istersen verme bu sana kalmış olan bir şey.