0

bende hic bir soru sormadım zaten beceremiyorum ama çok yerde buna benzer sorular gördum vede kendı sorusuna cevap yazan arkadaslarıda o yüzden kazanc saglıyorsun ne kadar mantıklı olur ama herkez sonuca bakıyor alıyormusun kurus alıyorsun.

1

elbette sayılıyor. kendi sorduğunuz soruya verdiğiniz cevapların da diğer cevaplardan farkı yok. tabi hem soruyu sorup hemde anında cevap vermek pek etik bulunmuyor. tabiri caizse kendin çalıp kendin oynuyormuşsun hissi oluşturuyor. ancak yorum sorusuysa gönlünce cevap verebilirsin bence. bilgi sorusuysa ve yeterli cevap gelmediyse, belirli bir süre geçtikten sonra cevap verilmesi daha etik bir çok kullanıcının ortak fikrine göre. sonuçta doğru cevabın da bulunması gerekir soru altında.

0

evet kendi sorularını cevaplaya bilirsin. ama ne kadar mantıklı bir hareket bilemem. kendin sor kendin cevapla tarzı bir site değil sonucunda. kendi sorduğun soruya cevap vermek de zaten işin zevkini bozar. bu yüzden en iyisi sen başkalarının cevaplamasını bekle.

0

evet kendi sorularını cevaplayabiliyorsun . bazen düşündüğümde kendi sorularımızı cevaplamak saçma geliyor ama .

0

bence yazma o kadar kazancını cöpe atma yavaş yavaş kazan güzel kazanırsın altın sorulara uzun cevaplar ver

0

evet kendi soruna verdiğin cevaplardan kazanç elde edebiliyorsun.

0

evet, kendi sorularina da cevap verdiginde kazanc sagliyoraun o cevaplardan.

1

düzeltme yapıyorum. kendi sordugum sorulara cevap gelmediği zaman kendim cevap yazdım.

2

evet kardeşim ister kendi sorun olsun ister başka bir yazarın sorusu olsun her şekilde kazanç elde edebilirsin. ben bir kaç kez sorgulama cavap gelmediği zaman kendim cevap yazdım. kazanç elde ettim bu şekil de de. hem de cevapsız sorum kalmadı. önemli olan uzun ve mantıklı cevaplar yazman kardeşim.

1

tam emin değilim ama ne için insan kendi sorusunu cevaplasın ki.ama yinede ben cevaplayabilirsin diye düşünüyorum.

0

tam emin değilim ama ne için insan kendi sorusunu cevaplasın ki.ama yinede ben cevaplayabilirsin diye düşünüyorum.