0

önceden yoktu ona göre yaşıyorduk yani herseye insan zamanla alışıyor

0

hepimiz ölüp giderdik herhalde çünkü o kadar bağımlı olmuşuz ki sosyal medyadan kopamıyoruz onsuz nefes alamaz hallere düştük gerçekten bazen arkadaşlarla oturuyoruz kimse kimseyle konuşmuyor beş dakika konuşsak on dakika da telefonlarda dolanıyoruz bende anlamıyorum nereye kadar gidecek bu durum ama iyi bişey değil bu insanların arasındaki iketişim bağını zayıflatıyor her şeyi ordan yaşar olmuşuz gerçek hayatta birbirimizin yüzüne bakmıyoruz orda herles herkesi beğeniyor canım cicim bilmem ne anlam veremiyorum

0

sosyal medyaya alışmış biri olarak sosyal medya olmasaydı boşluk hissederdim . bence iyi ki var enazindan ara sıra bunaldım zamanlarda vakit geçiriyorum . ama sosyal medyanın bir tarafı varki bugün eşler bile sosyal medya yüzünden ayrılıyor . çokta iyi sayılmaz her insan farklı yorumlayabilir farklı düşünebilir sosyal medya gençler için belki daha çok kullanılabilir ancak belli yaş grupları için bazen tehlikeli olabiliyor .

1

daha iyi olurdu bir çok sevgilinin en büyük kavga sebebi malesef sosyal medya.hayatımıza hiç girmeseydi sosyal medyanın nasıl bir şey olacağını bilemediğimiz için yoksunluğunu da çekmezdik. hayat daha güzel olurdu insanlar birbirine nispet yapmak için saçma sapan paylaşımlar yapmazdı milletin yediğini, içtiğini, gezdiğini, evini, kocasını her gün görmekten gına geldi gerçekten.

0

iyi yanları da var kötü yanları da, sosyal medya sayesinde daha çok kişiye ulaşıyoruz.yıllardır görmediğimiz arkadaşlarımızla konuşma imkanı buluyoruz.zaman geçiriyor can sıkıntımızı gideriyoruz.tabi bunları yaparkende anı yaşayamıyoruz yanımızdakilerle sohbeti kesiyoruz uzaklaşıyoruz. onun için dengelemek lazım.

0

bir şey olmazdı yaşardık. kendimize daha çok zaman ayırırdık.

0

her şey çok güzel olurdu bence .