0

ikizler burcu genel olarak çift karakterli olarak bilinirler. bir anları bir anlarına uymaz .bir bakarsınız çok neşeli ve mutlu olurlar. bir bakarsınız somurtkandırlar. o yüzden çift karakterli oldukları iddia edilir. aşk ve sevgi konularında çok saplantılılar.

0

sadece ikizler burcu olanlar iki yönlü insandır bı dediği bı değinince tutmaz

0

ikizler burcu iki yönlü insanlardır. günü gününe uymaz, saati saatine uymaz bunların. anlık karar değiştirebilirler. karşısındaki insanı çıldırtabilirler. ani kararlar alırlar bazende aniden kararlarından vazgeçerler.

0

çift karakterli oldukları öne sürülmektedir. günleri günlerine uymaz. sürekli duygu karmaşası içerisindedirler. kendi isteklerini bile kendi kafalarında sabitleyemezler. gün içerisinde bile duygu ve düşünceleri sabit kalmaz. aslına bakarsanız ikizler burcunun özellikleri tamamen psikolojik bir rahatsızlığın belirtileri gibidir. etrafımda ikizler burcu olan insanlar adeta saman alevi gibiler. bu kadar hızlı parlayıp sönen, ak dediğine beş dakika sonra kara diyen ve lahmacun sipariş edip sonra pizza diye değiştiren insanlardır. sabrınız için teşekkür ederim.