0

benim eşim ikizler burcu ikizler aşırı derecede kıskanç olurlar çok zekalılar ellerinden her iş gelir sevdiğini asla incitmez bir konu hakkında çok ısrarcı olur inatçıdirlar

1

ikizler burcunun yönetici gezegeni merkürdür. elementi hava ,uğurlu sayıları ise 5 ile 9 dur.ikizler burcunun ,uğurlu günü çarşamba ,uğurlu taşı akik ,uğurlu renkleri sarı ve turuncudur.ikizler burcu ,oldukça uyumlu ,olayları çabuk kavrayan ,mantıklı düşünebilen ,konuşkan, entellektüel ve sempatik kişilerdir.bunun yanında olumsuz özellikleri ise çok fazla değişken ruh haline sahip olmaları ayrıca iki yüzlü ve güvenilmez bunun yanında da kararsız ,dedikoducu ve fazlaca havai insanlar olmalarıdır.
ikizler burcu kadınları genellikle neşeli ve enerjik kişilerdir. ancak bu burca sahip kişiler bir o kadar da dengesiz ve sürekli olarak karar değiştiren kişiliklerdir.ikizler burcu kadınları oldukça çekici kadın vardır ancak bir ikizler burcu kadınını anlamak ve yaptıklarını kavrayabilmek gerçekten çok fazla çaba isteyen zor bir iştir. çünkü hiçbir zaman bir günü diğer bir gününü tutmaz sürekli olarak bir değişim içerisindedirler.
ikizler burcu kadını aceleci ve tezcanlı insanlardır ağırlığı hiç sevmezler ve her zaman hareketli yaşamak isterler.yeni yerler görmek ve keşfetmek sürekli olarak seyahate çıkmak onların ilgi alanları içerisinde girer. ikizler burcuna sahip olan kadınlar aynı anda birden fazla iş ile uğraşabilir ler ve hepsini de rahatlıkla başarabilirler. bunun yanında kendilerine bireysel vakit ayırmaktan da fazlaca hoşlanırlar. birinin emri altına girmekten ve hayatlarının kısıtlanmasından hiç haz etmezler.
en büyük hayalleri iyi şartlar altında yaşamaktır ve bunun için çok fazla çaba sarf ederler. ikna kabiliyetleri de oldukça gelişmiştir. ilişkilerinde her zaman fedakarlık yapmaktan çekinmeyen kişilerdir bu yüzden de iyi bir eş olabilirler.

ikizler burcu erkeği ise etkili konuşmayı iyi becerebilen ve ikna kabiliyeti oldukça gelişmiş zeki insanlardır. sonuç odaklı ve pratiklerdir.
insanlarla rahatlıkla iletişim kurabilirler ve karşı cinsin kolayca ilgisini çekebilirler. ikizler burcu erkeği hiçbir zaman duygusal olarak düşünemez fazla hassas kişiler değillerdir ve her zaman mantıklı düşünmek taraftarıdırlar. çok fazla savurgan değildirler ancak paralarını idare etmek konusunda da sıkıntı yaşayabilirler. yeni fikirler üretmekten ve yeni projeler oluşturmaktan oldukça hoşlanırlar. ikizler burcu erkeklerine göre fazla disiplin iyi değildir ev hayatlarında aşırı sıkıcı ve disiplinli bir hayat istemezler. evliliği ve çok yakın sıcak bakmazlar evlilik kararı alabilmek için bir ikizler burcu erkeğinin çok fazla sevmesi gerekir ancak bu evliliği devam ettirebilmesi için aşırı derecede çaba göstermek zorundadır.

0

ikizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler . aynı anda birkaç işi birden yapabilirler . onların adapte olamayacağı iş yoktur . bu yüzden değişik karakterli olmalarıyla tanınırlar. bu yapılarını her zaman görebilmek mümkündür. son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda , aniden mutsuz olabilirler . çevreleri tarafından sürekli yanlış anlasilabilirler. herhangi bir konuda bilgileri az bile olsa bunu çok iyi gizlemeyi başarırlar . aksine kulaktan dolma duydukları bilgileri öyle ustaca anlatırlar ki dinleyenler onları o işin uzmanı sanırlar . pratik zekalariyla çekici ve akıllıdırlar . bu nedenle onları tanımlayan sözcük düşünüyorum'dur . fakat bu düşünceleri sürekli yeni arayışlara yönlenmrktedir. bu yüzden uzun soluklu çalışmalar onları yorar . kendilerini iyi eğitmiş ikizler hoş ve zariflikleriyle yaşamı zevkli kilarlarken , eğitimsiz olanlarda yaşamı o kadar çekilmez hale getirirler.