0

müzik kişilerin yaşam kaynağıdır. müzikten zevk alan ve içten söyleyen sanatçılar bulunmaktadır. müzik kişinin ruhunu yansıtır. müzik kişinin vücudunun aynası gibidir. ben kendimde müziği sık sık dinlerim ben kafamı dağıtmaya yardımcı olur. müzik farklı farklı seslerde ve kategorilerde farklı modelleri bulunmadıkları ve bu kişilerin büyük beğenilerini toplayan müzikleri de bulunmaktadır. müziksiz bir hayat asla düşünemiyorum ve kötü sessiz hiç iyi olmayan bir dünya gibi olacak düşünüyorum.

1

müzik ruhun gıdasıdır derler bence de gerçekten öyle. çünkü müzik dinlediğimiz zaman gerçekten bize çoğu zaman iyi geliyor.mutlu olduğumuz zamanlarda hareketli bir müzik açarak ortamı daha neşeli bir hale getirebiliyoruz. bunun dışında daha üzgün olduğumuz zamanlarda ise daha ağır müzikler dinleyerek efkarlandığımız zamanlarda oluyor.sen ruh halimize göre kendinizden bir şeyler bulduğumuz sanki bizi anlatıyormuş gibi gelen şarkılar bulmak gerçekten zor bir şey değil. özellikle içinde kendimizden bir şeyler bulduğumuz şarkıları hayatınızda çok daha önemli bir yerde tutuyoruz ve sürekli olarak dinliyoruz. ben şahsen müziksiz bir hayat düşünemiyorum. her gün muhakkak dinlerim. özellikle sevdiğin sanatçılar şarkılarını telefonumda bulundurur ve canın istediği her an açar dinlerim böylece keyfim daha çok yerine gelir. çoğu zaman da kendimizi anlatamadığımız anlarda bile bir şarkı hislerimize tercüman olur. o yüzden muhakkak herkesin bu benim şarkım dediği bir şarkı vardır. dinlediği zaman kendini daha iyi hissettiği kendini bulduğu şarkılar. müzik gerçekten de psikolojimize ve ruhunuza iyi gelen en güzel nimetlerden biri bence.

0

müzik bana göre insanın içinden geçen şeylerin bazı insanlara diyemediği şeyleri söylemesidir. hani bir söz vardı ah bu şarkıların gözü kör olsun diye , insan bazen hiçkimseye hiçbirşey diyemez açar şarkısını dinler. saten sarkı söyler herşeyi size