0

paran varsa herşeyin vardır huzur da parayla alınır bu devirde fakat paran yoksa aşk da yoktur hiç bir şey yoktur bence paranızı car cur etmeyin biriktirin derim.

0

para gerçekten hayatımızın büyük bir bölümünü kapsıyor. insanların geçimini sağlamak için paranın oldukça önem vardır.insanlar üniversiteden mezun oluyor veya bir işe giriyor hemen çünkü para kazanmak istiyorlar. geçimini bununla sağlıyorlar çünkü. eğer ki evli iseler daha çok paraya ihtiyaç duyuyorlar. hem çocukları hem de ihtiyaçların yani birçok şey her şey para demek artık günümüzde. insanlar sevgiyi bile artık parayla alıyorlar.paranın neredeyse hayatımızın büyük bir bölümü kapsadığı için oldukça önemi vardır.bu yüzden insanlar hemen bir işe giriyorlar ve hayatlarını sürdürmeye çalışıyorlar. çünkü ellerinden artık para almak istemiyorlar ve kendi hayatlarını kurmak istiyorlar. hem çalışıp hem evlenip bu hayatı düzene koyuyorlar. çünkü hayatın kuralları bu.insanlar büyür bir işte çalışmaya başlar ve ya üniversiteyi bitirdikten sonra bir işe girer daha sonra para kazanmaya başlar ve evlenirler.daha sonra yine paraya ihtiyaç var çocukları oluyor onların ihtiyaçları ve daha birçok kendi ihtiyaçları olmak üzere ihtiyaçları oluyor.o yüzden gerçekten hayatımızın her yerinde neredeyse paraya ihtiyacımız var.kızlar büyüyor bir tatile gitmek istiyor insanlar aileleri ile bunun için bile paraya ihtiyaç var. önceden daha ucuza almak için yara yatırıyorlar kıştan itibaren yer almaya başlıyorlar. o yüzden para gerçekten çok önemli hayatımızda artık. geçinmesi devamını sağlamak için bu çok önemlidir.

0

malesef yaşamımızda büyük önemi var . önemli derken zenginlik anlamında değil tabiki ama insanın hiç değilse kendini gecindiricek kadar parası olması gerekir parasız hiç birşey olmuyor malesef .

0

para maddi ihtiyaçlarımızı karşılayan bir araçtır. tabi ki önemlidir. hayatımızı devam ettirebilmek için her zaman önem taşıyan bir şeydir. para hayatımızın merkezinde değil, hayatımızda bir araç olmalıdır.