0

makyaj kişiyi gerçekten çok fazla değiştiriyor özellikle japon koreli gibi kimseler çok iyi makyaj yaptıklarından dolayı evlendikleri zaman makyajlarını sevdiklerinde eşleri boşanma davası bile açabiliyorlar.
bizim türkler makyaj konusunda o kadar başarılı olamazlar da gerçekten makyaj karşınızdaki insanı kandırmak gibi bir şey ben tercih etmiyorum.

0

evet makyaj kişiyi değiştirir solgun görünen yüzün daha iyi durmasına yol açar. gözlerde ve ciltte daha gol bir görüntüye sebep olur. tamamen değiştirmez tabiki ama etkiler daha hoş görünmenizi sağlar makyaj yapmak. ancak tabi tamamen değişen insanlar davaro biraz da makyajı nasıl yaptığınıza da bağlı aslında bazı makyajlar var ki kapatıcı özelliği çok yüksek veya çok aşırı abartılı yapılan makyajlarla birlikte sizi tanıyamaz hale getirebiliyprlar yada siz kendinizi o hale getiriyorsunuz evet bazı makyaj çeşitlerin de tanınanamama durumu vardır ancak genele bakarsak aynıdır kişinin yüzü çok değişiklik göstermez sadece daha hoş görünür.

0

evet değiştirir, muazzez abacı'yı makyajsız haliyle gördüm tanımakta zorlandım, ekranda görünen bambaşka biri diyorsunuz.