0

zengin kişi derim ki fakir insanları seviyor musun merak ederim zenginler fakir insanları sever mi filmlerde hep görürüz ya zengin insanlar fakir insanları sevmez ondan sonra bir daha sorarım insanlara yardım ediyor musun ediyorsan insanlara nasıl yardım ediyorsun diye sorarım adam sonuçta zengin görmeyen bir insanın ameliyat parasını verir ve adamın görmesini sağlar lösev'e bağış yapar zengin insan bunları yapıyor mu yani ben zengin olsam insanlara yardım ederdim fakir insanlara para verirdim yemek alırdım onların karnını doyurduğum ameliyat olmak isteyenlere ameliyat parasını verirdim gezmek istediği bir şey gezdirdim daha doğrusu ben gezdirmezdim parasını verirdim o gezerdi işte zengin insanların bunları yapması gerekiyor bence karı kız peşinde koşmamalılar.

0

zengin kişilere genellikle varlıklı insanlar deriz malı mülkü olan kişilerdir hayatları zorluk içinde geçmeyen geçim sıkıntısı çekmeyen insanlardır bunun yanında bazı zenginler vardır ki onlarda kendini beğenmiş ukala deriz

0

paralı havacı har vurup harman savuran babasından miraslı

0

zenginlikleri kesinlikle çenemizi yoruyor. cok sey deriz ama suanda aklima gelen b.k gibi parasi var derim.

0

sizi bilmiyorumda ben para sıçıyor derim. para yi nasil kazandı? nasıl zengin oldu ? baba parası mi yiyor ? hepsi önemli ölçütler. genellikle bu devirde emeği ile kazanan kalmadı hemen hepsi illegal işlerden kazanç sağlıyor.

0

kendi emekleriyle zengin olduysa helal olsun deriz. baba parası yiyen biriyse zengin bilmem nesi deriz. ikisi de değilse bizden olur ve fakir deriz.

0

zengin kisilere kotu amacli bir sey soylemem ama o zengin olan kisi haksiz seylerle zenginlige ulastiysa ona bir kac cift laf atarim. ancak is adami olup da zenginligi hakkiyla kazanan caliskan insanlara lafim yok onlar gayet iyi ve haklariyla yapmislar.

0

zengin olan kişilere eğer çok zenginse milyarder ya da karun gibi malı var deriz ya da trilyoner ederiz.

0

zengin kişilere normal olarak zengin deriz :d varlıklı diyen de var tabii ya da başka bişey de vardı ama argo kaçar o biraz :d