0

diziyi izlemedim ama yorumda bulunmak istiyorum. abisi, kendi cizmis oldugu hapishaneye dusen bir mimarin abidini kurtaris hikayesini anlatan bir dizi. ama tabi cok korunakli bir sekilde dusunuldugu icin hemen kacamayacaklardir abisiyle beraber o hapishaneden. 5-6 sezon surdu sanırım.

0

prison break çok güzel bir dizi. bilmeyenler için özet geçiyim ana karakter micheal scofield'in abisi suçsuz yere hapis yatıyor ve micheal scofield hapise girerek abisini ve kendini hapisten kurtarmaya çalışıyor. çeşitli kaçma yöntemleri deniyor ve tabiki kolay olmuyor hapishane de çok zorluklar çekiyor değişik insanlarla karşılaşıyor acaba kaçabilmiş midir :)?

0

oldukça heyecanlı bir şekilde başladığım ve ilk iki sezonu yanlış hatırlamıyor isem soluksuz izlediğim bir dizi idi fakat sonrasında senaryonun biraz yavaşladıpını düşünmeye başladım. gittikçe bir hikaye yani bir konu üzerinde daha fazla sayıda bölüm çekiliyormuş gibi geldi ve bir ara verdim ara o ara. bu soru ile birlikte tekrar aklıma geldi ve en kısa zamanda kaldığım yerden tekrar devam edip ona göre yeni bir yorum eklemek isterim.