0

bu yaz ilk başta haziran ayında sadece evde dinleneceğim. bir iki hafta yataktan çıkmayıp dizi film izleyeceğim. temmuz ayında arkadaşlar ile şehir dışına çıkacağız. kamp yapacağız. gitmişken birkaç çevre şehri gezeceğiz. ağustos ayında otele gideceğim yine arkadaşlarla. sonrasında şehrime dönüp burda gezip tozacağım. kısacası dinlenme ve gezmek dolu bir yaz planladım.

0

bu yaz ki planım haziran ayında ramazan bayramı öncesi tatile cikmak, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sakarya karasu'ya gitmek iki arkadaşımla birlikte.

0

bu yaz için planım şu, bir yere girip çalışmak. cidden bunu planlıyorum yani belirli bir süre çalışmayı düşünüyorum. eğer bir iş bulursam çalışacağım ve allah'ın izniyle annem ve babama yani aileme biraz da olsa desteğim olur belki fazladan bir şeyler alabiliriz falan filan.

1

bu yaz için planım inşallah kendimi iyi hissedersem güzel bir iş ve biraz stresimi, sıkıntımı dağıtacak aktiviteler yapmayı planlıyorum kısmet olursa.

0

bu yaz için planım yok şu kurban bayramını hayırlısı ile bir atlatayım ancak ondan sonrası için plan yapabilirim. kurbanlar da pahalı olacak bu sene. geçen sene bin beş yüz liraya ancak bulmuştuk ınsallah bu sene de o civarlarda olur da sıkıntı yaşamayız. yoksa bu sene o da zor. bakacaz artık ağustosa kadar birikim yapıcaz ardından kalan bir şey olursa yaz için plan yapariz

0

yaz daha gelmedi ama planlarım çok başta anneme gitmeyi çok istiyorum. evliyim 3 yıldır annemi görmüyorum memleketim ardahan daha sonra içinde istanbul'a gitmeyi düşünüyorum. sakaryada oturuyorum gidip gezmeyi düşünüyorum.