0

haftasonu arkadaşlarla birlikte vakit geçiriyorum, birlikte gidip bir yerlere gezip tozuyoruz.kahveye takılıp bilardo,okey gibi şeyler atıyoruz bişeyler içiyoruz.

0

hafta sonları evde oturmayı tercih ederim kalabalık ortamları sevmem kafam agrır cünkü avm lere gidip boş boş dolaşmak yani kötü oluyor.

0

hafta sonları genelde ailemle vakit geçiririm.aileden başka kimin varki.herkes gider onlar kalır.ailemizin kıymetini bilmek gerekiyor.yarın öbür gün ailenizi ararsınız.ailemle dışarıya çıkarım.yemeğe gideriz yada evde oluruz dedemlere gideriz.sohbet muhabbet.

0

benim değişiyor her hafta sonum. bir bakmışşın arkadaşlarıma geziyorum, bir bakmmışsın bir kültür turuna katılmışım günübirlik, bir bakmışsın evdeyim. ama genelde evde olurum kitap okurum, film izlerim.

0

bebeğim küçük babamızda çalışıyor olduğu için hergün gibi haftasonu da evde oluyoruz hava iyi ise sahile hava almaya gidiyoruz minik oğluşumla sonra evde oyun oynuyoruz kitap okuyoruz bol bol. evinde mutlu isen dışarıda vakit geçirmeyi pek aramıyor insan.

0

ben ben hanımı olduğum için hafta sonu ayrı bir planım yok. ama param olunca genelde alış veriş merkezine gidip oğlumla bir şeyler yapıyorum.

0

genel olarak hafta sonları evde kalmayı tercih edenlerden bileyim ben de. çünkü hafta sonları dinlenip keyifli bir maç takibi yapıyorum. bazen arkadaşlar çağırdığında dışarı çıkıp okey oynamaya de biliyoruz.

0

yemek yemeye biyerlere gideriz genelde. arkadaşlarla buluşuruz. çok farklı şeyler yapmıyoruz.

1

hafta sonları da hafta içleri de genelde evde oturuyorum ya da en fazla sevgilimle dışarda birşeyler yaparım.