0

neden ayıp olsun ki. başkasının malını çalmadığımız sürece ne iş yaparsak yapalım utanmamalıyız. hak yiyenler, hırsızlık yapanlar utansın. bileğinin hakkıyla atıkları birbirinden ayrıştırıp geri dönüşüme verip paralarını kazanıyor o insanlar. aslına baktığımızda sadece kendi ekmeğini kazanıyormuş gibi görünseler de aynı zamanda çevredeki geri dönüşüme de katkı sağlıyorlar.

0

degerli eşya toplanır aslında adı kağıt toplama olarak kalmıştır görünen kağıt toplama işidir görünmeyen
degerli eşyalar bulundugunda bir kaç video mevcut adamın dediği dunyaya bir daha gelsem kağıt toplardım diyor çünki merak kutuyu açmakla başlar buldugunuzla da utanma biter anlarsın ki ağıt toplamak kotu bişey değil farklı kazanç yolları antalyada toplayıcılarla sohbetimde
abi neler çıkmıyor ki bilezk altın eşyalar electronik
sıfır ayarında ayakkabılar orjinal malzemeler vsvs...

0

niye ayıp olsun. biz nasıl burada çırpınıp 2 kuruşun peşine düşüyorsak, onlarda 2 kuruşun peşinde. ekmeklerinin peşindeler kağıt toplayanlarda.

0

çöp konteynerinden çöp toplamak ayıp değildir bazı insanlar geçimini bu hem bu şekilde çevredeki türklerde azalmış olur hastalıklar azalır çevre temiz olduğundan d dolayı sağlarlar

1

hayır ayıp değildir.helal kazanılan bir para emeğinin,alnının teriyle kazanılan bir para haram olurmu hiç.adamlar sabahtan akşama kadar çalışıyor kimselere zararları yok kimseye sataşmıyorlar kendi hallerinde ekmeklerini kazanıyorlar.her zaman bu böyle olmalı sebebi ise kimsenin kimseye sataşmadan alnının teriyle dalga geçmeden gelip geçip gitmesi gerekiyor milletimiz her işi dalgaya aldı herkes dalgacı odlu.

0

hayır neden ayıp olsunki bu gayet normal bisey

0

herkes kendi ekmeğini kazanmanın peşinde ayıp değil bence.