0

kafası karışık olan biri öncelikle o ortamdan uzaklaşmalı kafasını dinleyeceği bir yere gitmelidir. orada güzelce düşünmelidir. yanlışı doğruyu nedem kafam karışık diye detaylıca düşünmelidir. birkaç gün sadece kendini dinlemelidir. daha sonra kararlar alabilir ve daha doru kararlar insanların karşısına çıkabilir. kafası karışık insanlar bir süre dert anlatmak yerine sadece kendilerine vakit ayırmalıdır. kendilerini mutlu edecek şeyler yapmalıdır.

0

kafası karışık olan bir insan doğru bir şekilde düşünmesi için kimsenin dediğine kulak aşmayacak ve de gerekiyorsa tatile gidecek en güzel kafasını o şekilde toparlar.

0

sakin bir ortamda oturup kafasını karıştıran şeyler hakkında düşünmeli. sorularını cevaplamalı

1

kafası karışık bir insan kafasını toplamak için ne yapmalı öğle mi. bence dostları ile gezmeli, onlara takılmalı, hatta arkadaş çevresi nin yanında bulunmalı ve sadece dostuna kafasını karıştıran olayı anlatıp, ondan fikir almalı. ben olsam böyle yapardım. yani yoksa o kafa ne dağılır. ne de toplanır. ben genellikle bir şeyler le meşgul oluyorum ve daha sonra kendi mi topluyorum. tabi bir dosttum sayesin de oluyor o da. bu benim görüşüm tabi. siz nasıl ve ne yaparsınız bilemem. herkese kolay gelsin. bol kazançlar dilerim.

0

evet en sevdigim soru. kafasi karışık olan bir insan kafasını toplamak icin yalniz kalmalidir. ta ki kafasini toplayana kadar kimsenin bilmedigi yere gidip yalnizca düşünmek gerekiyor. bence o zaman hersey yoluna girer diye düşünüyorum çünkü kafayi karistiran zaten insanlar ve o insanlardan uzak kalinirsa hersey yoluna girer eminim

0

kafa dağıtan şeylere veriyorum başta bu site oluyor artık.

0

kafası karışık bir insan, oturup yalnız başına düşünmesi lazm. kendisine neden? diye soru sormamasi lazm. ozaman insanın daha çok kafası karisir. kafanı dağıtmak için müzik dinle nebilem çık dışarıya gez piskolojini bozma yani insanın gerçekten. kafası karışınca piskolojisi'de bozuluyor. o nedenlerden onun için nedenlerden uzak durmak lazım dusunebilirsiniz. ama kendine soru sorarak degil.

1

sakin bir şekilde olmalı ve çok fazla olumsuz düşünceye kapılmamalı

0

yalnız kalıp düşünmesi onun için en doğru olan şeydir.çünkü düşünüp bir sonuca varman lazım kaçmakla olmaz.

0

kafası karışık olan birisi önce kendisini bayağı dusuncelerden arındırmalı

0

kafasinin ne ile alakali bir karisikliga kurban gittigini bilmemiz lazim :) ama tavsiyem kafaniz cok karisik sa kendim hakkimda ki kararlarimi kendim veririm dusuncesiyle aceleci karar vermeyin cevreniz de esinizden dostunuz dan konu ile alakali o olsaydi ne yapardi tarzinda goruslerini alin

0

tatile çıkılabilir bir süre yalnız kalınıp iç dünyasına dönebilir,dinlenmeye ihtiyacı var.

0

kafayı toparlamak için yalniz kalmak şart.kendisiyle özelestri yapar tartar ölçer biraz dinlenir rahatlar kısacası.

0

kafası karışık bir insan kafasını dağıtmak için doğayla başbaşa kalmalıdır

0

herseyden uzaklasması lazım! insanlardan,yaşamdan ve herkesten uzakta olup kafa dinlesin. kulaklıgını takip bambaşka bir dünya kurup o dünyada yaşasın.