0

insanlara fazla değer vermek ve çok fazla duygusal olmam ...böyle olsun istemezdim sert olmak,herşeyi kafaya takmamak,kimseyi umursamamak isterdim.

0

kendinde beğenmediğim yönler desek daha doğru olur mesela bir şey yaptıktan sonra oys iyi olmadıysa tekrar en başından başlamam oysaki ufak birkaç düzeltmeden sonra beşki istediğim gibi olmasa da düzgün bir şekilde o olabilir bana vakit kaybı yaşatanz olur. başkada diye mesela simetri hastalığım vardır her şey tertipli düzgün mimik olmalıdır çok takıntılıyım bu konuda bir bana gerçekten çok zaman kaybı yaşatıyor parçayı mini mini ve çok düzgün olmasa da olabilir aslında ama maalesef benim için bunun için değil mümkün değil mesele başka saatlerce oturup telefonla internette gezebilirim sonra bu yüzden başım ağrıyor mesela başka sabahları geç uyandım bu yüzden işe de geç başladım mesela başka çok kahve içmem çok çay tüketmem sigara içmem çok hızlı koşan ama spor yapmak isteyipte yapamamak kendimle konuşmam yüzleşmem gerçekleri kabul etmedin daha sonra gerçekleri kabul ettiğimde çok geç olmasın

0

çok yorgunum sürekli. bu halime çok kızıyorum.

0

günlerce aylarca bazı konulara üzüldüğümü bilirim. malesef geniş bir insan olamadım. takıntılı olmamayı çok isterdim fakat başaramadım.

0

iyi niyetimi begenmiyorum basıma hep iyi niyetim yüzünden dert alıyorum

0

fazla fedakar olmak ve herkesi kendim gibi sanmak bunun gibi bir sürü örnek verebilirim aslında.

0

çok sinirli olmam en ufak şeylere aniden gereğinden fazla tepki gösterebiliyorum. biraz daha sakin olmaya zorluyorum kendimi ama bi türlü başaramadım. birde çok sabırsızım bu iki kötü yönüm hep birlikte hareket ettiği için istediğim şeyleri başarmakta çok zorlanıyorum.

0

çok saf olmak insanlara hemen inanmak ve güvenmek