1

dobra olmayı seviyorum. başka insanlar gibi sırf yalakalık olsun diye bir şeyler olumsuzken karşı tarafa olumlu olarak lanse etmiyorum. bence en iyisi de bu zaten. bazılarına kalırsa olmayan şeyleri oldu gibi yansıtmalarının sebebi o kişilerin kalplerini kırmamakmış. ama bence bu kocaman bir saçmalık. sonuçta biri sana şu nasıl oldu veya şu konu hakkında ne düşünüyorsun diye soruyorsa senin fikrini merak ediyordur. bu yüzden her zaman için gerçekleri söylemekten gerekir.

0

her olaya karşı suskun kalmamayi çok seviyorum,asiliğimden bir adım geri atmam.iyi niyetli oluşumu seviyorum, insanlara küçük de olsa yardımım dokunduğunda benden mutlusu yok çünkü.kalemimle satırlara olan dansımı seviyorum.kendimi sevmesem de,sevilecek yanlarım var herkes gibi.insanın kendisi ile barışık olması,hayat çizgisinde daha iyi yerlere geleceğinin belirtisi bence.

0

olayla3ı bir bütün olarak görebilmem ve dikkatlerden kaçan ayrıntıları yakalayabilmem bana kolaylık sağlayan bir özellik. böylece herkesin düşünemediği pratik çözümler bulabiliyorum problemler karşısında.

bir de bilgiye değer veririm. kendisini yetiştiren insanları takdir ederim. öncelik madde değildir benim için.

0

kendimde en çok sevdiğim özellik başkalarına yardımcı olmam . bundan zevk alıyorum .

0

kendimde en çok sevdiğim özelik gereksiz insanları takmıyor olmam

0

kendimde en çok sevdiğim özelliğim sabırlu ve azimli olmamdır. hayatta ilerlemeyi ve başarıyı getiren önemli özelliklerden bu ikisinin güçlü olmasından memnunum.