0

tabii ki de kırmızı et yani balık etinde çok seviyorum ama kırmızı et daha çok güzel daha lezzetli en azından balık etinde gibi kılçık ayırma denen bir şey yok o yüzden de kırmızı ete 1 puan daha fazla veriyorum bir de lezzetinden dolayı kırmızı ete daha fazla puan veriyorum tabii ki de balık eti de çok seviyorum ama kırmızı etin benim yerimde bambaşka bir yeri var onun tadı balık etinden çok farklı balık eti et değil zaten o yüzden eti daha çok seviyorum ama şu an önüme ekmek arası

0

her ikiside desem ikiside birbirinden güzel ayrım yapamam

0

kimine göre balık kimine göre kırmızı et. eğer doğru zamanda doğru eti bulursan ikiside güzeldir. eğer etler doğru derecede muhafaza edilmişse ve doğru soslar ile mükemmel lezzerlet yakalarsınız

0

bana göre balık eti daha güzeldir yani ben hayvan eti kırmızı et yemedim için pek sevmiyorum söyleyebilirim ki kırmızı et hiç hoşuma gitmiyor annem onun yemeğini yaptığı zaman falan korkuyor kırmızı et ama balık etini daha çok seviyorum seni çok da hamsi istavrit yemeyi seviyorum hem balık etlerinden çok hoşlanırım. şimdi bazıları diyor sen et yemiyor musun işte vejeteryan mısın falan diyorlar yani ben öyle değilim sucuk yiyorum köfte yiyorum inegöl köfte yiyorum sadece kırmızı et koktuğu için onu yemiyorum başka da bir sebebim yok.

0

her ikiside lezzetlidir pişirmesini biliyorsan.

0

abi ikiside lezzetlidir yapmasını biliyorsan et zaten damak tadına göre pişim süresi olan balıkta damak lezzetine göre pişim teknileri olan bence et olsun bizim olsun ahah :)

0

kırmızı et daha güzeldir tabi kide ama yapmayı bilmek lazım

0

beyaz et te kırmızı ette sağlıklıdır. güzel pisirildigi surece, ikiside oldukça lezzetli ama kırmızı et mangal olsun lahmacun olsun birsuru güzel lezzet yapıldığı için daha güzel çekici geliyor kulağa..

0

yerine göre her ikisi de lezzetlidir

0

balık eti hem tadı daha güzel hemde hafızaya çok iyi geliyor b12 hastalığımı balıkla yenmiştim

0

balık eti ni severim ama kırmızı et kesinlikle daha lezzetli.

0

kişiden kişiye değişir. bana göre normal et daha lezzetlidir.

0

her ikiside lezzetli. şuan ocakta balık pişiyor ama ben tavuk etini ve dana etini daha çok seviyorum.

0

balık eti hem daha lezzetli hem daha sağlıklı.tercihinizi beyaz etten yana kullanın.