0

eğe imkanım varsa dünyayı gezebildiğşm kadar gezmek isterdim bir karanın olsun mesela doya doya gezerek yaşayım göreyim isterdim doğayla olmayı kamp yapmayı dağcılık yapmayı paraşütle atlamayı ne bileyim hayatı doya doya yaşamak isterim belki daha korkusuz olabilirdim daha cesaretli olabilirdim nasıl olsa öleceğim diye bilemiyorum hem sevdiklerimle doya doya vakit geçirmeyi isterdim hem de dünyayı gezmeyi görebildiğim kadar çok yer görmeyi isterim mesela norveçte gitmeyi çok isterdim. penguenlerle resim çekilmeyi isterim dolu dolu yaşamak isterim hayatın her anınının tadını çıkara çıkara gözüm arkada kalmadan yaşayıp gitmek.

0

bilmem herhalde sokakta yaşamayı tercih ederdim o insanların halleri görmek için elimde gelecek kadar yardım ederdim onlara

0

üç ay ömrün kaldığını öğrensem ilk önce bir şok yaşar ve çok üzülürdüm daha sonra hayatta yapmadığım bütün şeyleri düşünerek yapmak istediğim tüm güzel şeyleri yapmak için elimden gelenin fazlasıyla çaba sarf ederdim. yemek yemeyi çok seven bir insan olduğum için öncelikle dünyada yemediğim diğer tatlıları dener ve daha fazla yemek yerdim. daha sonra görmek istediğim yeni şehirleri keşfeder ve sevdiğim insanlarla vakit geçirirdim. tabi bu süreç içersinde kendimi ölüme hazırlanmak için mezarlık ziyaretleri de yapardım ve ibadet etmeye özen gösterirdim.

0

eşimi ve çocuğumu alır son zamanlarımda mutlu olabileceğimi düşündüğüm bir yerde doyamadığım bu iki insanla vakit geçirmek isterdim.

0

şimdiye kadar hiç yapmadığım şeyleri yapmak isterdim yapmadığım delilikleri yapmak isterdim adrenalin çok seviyorum ama yapmaktan hep korkmuşumdur bunu gözardı etme ve ne kadar adrenalin dolu duygu varsa hepsini yaşamak isterdim sevdiklerimle vakit geçirmek isterdim bu hayatta asla yapamam dediğim ne varsa hepsini tek tek yapmak istediğim şu zamana kadar içimde biriktirdigim ne kadar duygu ve düşünce varsa hepsini dile getirirdim insanlara yardım etmeyi çok sevdiğimden daha fazla yardım ederdim kalbini kırdığım insanlardan helallik isterdim işlemiş olduğum günahlarıdan tövbe ederdim ve en önemlisi yapamadığım ne varsa hepsini yapmak isterdim

0

yatırımımı alır parayı ezerdim herkes bunu yapar

0

sevdiklerimle bol bol zaman geçirmeyi ve istediğim her şeyi yapmayı hiçbir hevesimin içinde kalmamasını isterim

0

insanlara yardım ederdim. bolca ibadetle geçirirdim

0

akrabalardan yardım isteyip hac zamaniysa hacca, yoksa umreye giderdim. ibadetle ve sevdiklerimle geçirirdim.

0

hayatta yapmak istediğim her şeyi yapmaya çalışırdım

0

çadırımı alır giderdim hergün bir yerde kalır son günlerinin notlarını tutardım

0

kendim için birşey yapmazdım . çevredeki insanları mutlu etmeye çalışırdım . insanlara kendimi alıştırmazdım ; gidince ardımdan üzülmesinler diye .sakin , küçük bir yerde yaşardım .

0

işlediğim günahlar için tevbe ederim o 3 ibadetler iyilikler ile geçirmeye çalışırım biliyorum bunu normal hayatımda gerçekleştirme gerekiyor ama ölüm korkusu farklı.

0

kalbini kırdığım biri varsa onlardan helallik isterdim. namaza başlardım

0

3 ay ömrüm kalsa kesinlikle allah’a daha fazla yönelirdim elimden geldiğince insanlara yardımda bulunmayı isterdim aileme çokça vakit ayırır her fırsatta onlara onları çok sevdiğimi söylerdim

0

aynen devam ederdim herhalde. sadece özlediğim bir kaç insan var onları görmeye giderdim.