0

üç gün ömrüm kaldığını öğrendiğim anda her anımı dolu dolu geçirmeye çalışırdım.

0

3 günlük ömrüm olsa ne yapabılırım ki bilmiyormuş gibi devam eder kaldığım gibi yaşarım ekstra yapıcağım hiç bir şey yok yani hayatıma mecbur devam edicem sevdiklermin haberi yok ama yanlarına gider birazda olsa hatırlatmaya calısıyorum ama hayatın genel olarak devam ediceğini dilenndirrim nasıl olsa her canlı ölümü tadıcak çekilen çile kutsaldır bab ba ;)

0

yapmak isteyip yapamadığım herşeyi yapmak isterdim sevdiklerimle bol bol görüşürüp helalleşirdim

0

uc gun sonra olecegimi biliyorum oyle agzimin tadiyla bisey yapamam ki surekli aklinda cunku rahat edemezsin :(

0

üc günlük kalan ömrümde pek fazla bisey yapmam.oturur ölümü beklerim.

0

üç günlük ömrüm kalmış ise
1. gün yapmak istediğim seyleri upuzun düşünüp listesini yapardım
2 . 1 gün yazdıklarımı uygulardım
3. gün hiç bir şey yapmazdım aklım yapamadıklarım da kalmasın diye

1

3 günlük ömrümü kaldığımı bilseydim eğer hiç bir şey yapamaz ve üç gün zaten ölmüşüm gibi gelirdir. ama umudu yitirmemek gerekir. bence en doğrusu bu. 3 gün sonra öleceksin diye 3 gün önceden ölmenin anlamı yoktur. lakin gerçek olduğunu farz edersek tüm insanlarla helalleşmek için o 3 günümü harcardım. ulaşamadığım insanlar mektup bırakırdım. ailemle olan muhabbetimi daha ileri taşıyarak onlarla öbür tarafta tekrar buluşacağımızı söyleyip onları teselli ederdim. çünkü ölüm bir gün herkesin başına gelecektir. her kul bir gün ölümü tadacaktır. bunun bilincinde yaşayarak son anımı beklerdim. ama kesinlikle 3 günümü önceden zehir etmezdim. ama sonuç olarak böyle bir durum gerçekten zordur. her insanın başına gelmemesi duamızdır. allah (cc) kimsenin başına böyle bir şey vermesin. demek ki ölümünde ne zaman olacağınını bilmemekte büyük bir nimet. bunu da böylece anlamış olduk.

0

hiç iyi şeyler yapmazdım! sonucta öleceğim madem her şeyi yapardım. mesela benim hayatımda etki yaratan herkesten intikam alırdım. aklıma gelen her türlü kötülüğü yapardım. soygunlar yapar aldıgım paralarla gezerdim ve önüme geleni döver,vururdum. sonucta nasılsa öleceğim en fazla ne olabilir ki ?