0

kaliteli yaşamakta ki kaliteli sonucu genellikle bir yaşam felsefesi olarak ortaya çıkar herkesin bir yaşam felsefesi vardır beni herkes buna uyar o yüzden herkesin bir yaşam felsefesi vardır. kaliteli yaşamaktan düşünülen bir kavram genellikle insandan insana değişir. bu genellikle özgür olmak diye düşünülebilir veya kişinin farklı düşüncelerini veya kişisel gelişim olarak algılanabilir o yüzden kaliteli yaşamak genellikle katili bekliyoruz gün yani adamakıllı yaşamak anlamına gelir. benim kalite olarak algıladığım yaşam felsefesi genellikle insanların kişisel düşünceleri ve özgür düşünceleri olmasıdır benim meselem özgür düşüncelerim var ve kişisel bakım da kendimi geliştirmiş ise bu bir kalite meselesidir.tabii bazı insanlar için genellikle zengin insanlar için bu kalite daha çok zengin olarak temiz düzgün diksiyonu düzgün iyi bir insan ve para harcayan bir insan olarak algılanır ama normal düzeydeki insanlar için bu kalite özgür düşünce kaliteli düşünme düşüncelerinin düzgün bir şekilde ifade etme şeklidir bu kalite. insanlar o yüzden kaliteyi farklı yönde algılayabiliyorlar yani kalitenin en önemli yönü düzgün bir şekilde konuşmak ve özgür düşüncelerini iyi bir ifade etmektir ama insanlar ifade edemiyor maalesef kaliteli yaşamayı ve kaliteyi düzgün ifade edemiyorlar o yüzden insanların düşünceleri çok farklı olabiliyor kaliteli demekten farklı bir şey değil. dediğim gibi kaliteli yaşamak sadece zenginlerin iyi yaşam felsefesi değildir çünkü zenginler çok paraları olduğu için kaliteli olmuyorlar maalesef çoğu insan bence. o yüzden kalite meselesi ve kalite cümlesi çok farklı bir alandır ve kişiden kişiye değişir ama benim bildiğim kalite anlamı daha çok özgür düşünen bir toplum ve kendini geliştirebilen bir toplum ve daha çok insanların kendi kendini ifade etmesi doğru düzgün bir şekilde olmasıdır insanlar maalesef kendine düzgün bir şekilde ifade edemiyor ve o yüzden kaliteli olamıyorlar. işte insanların kalite meselesi ve çoğunuzun düşündüğü kalite meselesi böyle bir şeydir ani sadece zenginler yönelik bir şey değildir normal düzeyde ki insanların ifade etme şeklidir ve kendi geliştirilmiş şeklidir herkes kendine çeki düzen vermeli bence kalite meselesini çok doğru düzgün bir şekilde ifade etmek için ve bu kavramı iyice bir algılamak için çok önemlidir bu.

0

sağlık olmayınca benim düşüncem kaliteli yaşam olmuyor.ilk başta eğer sağlığımız yerindeyse diğer yaşama adapte olmamız kaliteli oluyor.

0

bir yaşam felsefesidir.öncelikle insanın hayatını etkileyen faktörleri standartize ederek denetlenmesidir.ne var ki her bireyin hayatını etkileyen faktörler birbirinden bağımsız ve farklıdır.burada önemli bir kavram olarak birey kavramı ortaya çıkıyor.bireyin hayatındaki faktörleri belirleme fırsatı vardır diğer insanlardan farklı olarak çünkü birey kendini arama sürecini tamamlamış ve niçin yaşadığı sorusuna cevap bulabilmiştir.

0

bu cümledeki kalite yaşamınızın iyi olduğunu anlatır. yani kalite demek sağlıklı bir hayattır bence. hayatınızın iyi olduğunu, düzenli olduğunu, hayattan zevk aldığınızı 'kalite' sözcüğü anlatır. kaliteden kastı güzel, huzurlu, refah bir hayattır.

0

seni çok seviyorum çok seviyorum benim hakkımda bu ıkadar eıep bu arada sen benim hakkımda ve bu kadar güzel bir gün daha çok güzel kardeşim bu arada ben bu arada ben bir gün daha çok güzel kardeşim bu arada ben bu gece çok güldüm gece gece iyi gider bu arada ben ve ve şuan ile bir süre daha devam ediyor o yüzden çok güçlü bir şekilde ortaya çıkıyor o çıkmıyor diye konuştu yok mu sende ne kadar güzel bir yazı ve bu arada ben bir şey var bu ülkede bir gün daha güzel bir yazı kaleme alınan yazıda ise yüzde sen ne zaman olur mu öyle değil de ne yapayım bir fotoğraf bu kadar güzel gün daha da iyi bir insan sevgilisinin adını alırım ben bu gece de bu arada ben bu gece gece iyi gider ve ve bu kadar güzel değilsin ki o gün önce hayatımda bu kadar güzel şey sorcam gibi hissediyorum bu gece gece iyi geceler ve bu nedenle de bir başka oluyor mu bu arada sen ne zaman olur mu öyle değil de ne zaman nerde oturuyorsun çok güzel kardeşim var bu kadar kız kaldıran tek tek gösterdi bu arada sen de beni yolumdan gideyim ne zaman nerde bir fotoğraf paylaştı v gün boyunca bir çok kişi takibi bu kadar kız kaldıran bir şey değil ki o gün önce hayatımda bu arada ben bu kadar kolay bir iş değil mu bu arada ben bu arada sen ne zaman olur mu öyle değil böyle yşeylere böyle böyle büyüyorum bu arada sen de bir başka güzel bir gün boyunca bu arada ben bir gün daha güzel bir gün boyunca bu arada sen ne zaman gelcen bir şey var bu arada ben bu kadar mutlu olmak için para kazanmaya çalişiyorum kusura bakmayin.

0

kaliteli yaşamak insanın istedigi gibi yaşamasıdır bence istedigini almak istedigi gibi evlenmek eglenmek tadında yaşamasını. ..

0

yaşam standartlarındaki yükseklikten bahsediliyor..

0

en mutlu ve en güzel şekilde yaşamak demektir.

0

burdaa bahsedilmeye çalışılan şey insanların alım güünün artması ve raha refah ir ortamda yaşamaktır.

0

kaliteli yasam huzurlu keyif dolu ani yaşamaktan geçer. düzenli hayat güzel anlamli zaman geçer. mutlu olmak kaliteli yaşamdan geçer

0

kaliteli yaşamak nedir kaliteli yaşamak ve sadece parayla ölçebilecek bir şey değildir ehe para verdiğimiz zaman kaliteli yaşıyoruz öyle değildir aslında para verip verdiğimiz zamanda kalitesiz yaşam olabiliyor parayla ölçecek bir şey değildir bence kaliteli yaşamı kendi sağlığına dikkat etmektir aslında en büyük kaliteli yaşam sağlıklı sağlığınız olmadan hiçbir şey olmaz eğer paranın da bir anlamı olmaz kaliteli yaşam iyi bir sağlıktan kendine dikkat etmeden dahastığı hastalıklara zamanında müdahale etmekten örnek veriyorum grip gelmeden eğer grip aşısı olmak gibi kendimizi korumaktan gelir üstümüze başımıza ev kıyafetimize özen göstermektir yani kişinin kendini ve özenli bir şekilde muhafaza etmesidir diyorum

0

“kaliteli yaşamak” deyimindeki kaliteden kasıt şudur; kalite iyi, güzel, sağlıklı, zinde olmak demektir. kaliteli yaşam, iyi yaşamaktır, sağlıklı yaşanmaktır, sorunsuz yaşamaktır, hatası olan bşr yaşam sürmektir, zinde olmak ve günü çok iyi geçirmektir. hayatın gereklerini yerine getirerek sorunsuz bir yaşam sürmektir. ailevi sorunları sıfıra yakın, iş hayatı başarısı çok iyi olan, amirleri tarafından taltif ve takdir edilen birisi olmaktır. yani kısacası hayatı adam gibi yaşamaktır.

0

kaliteli yaşamdan kasıt aslında huzurlu ve mutlu bir yaşamdır.bunun olması içinde insanlara lazım olan şey her şeyden önce paradır elbette.paran varsa eğer kaliteli bir yaşantın vardır.çünkü sağlıklısın dır eğer paran varsa.huzurlu ve mutlusundur eğer paran varsa.buda ardından kaliteyi getirir insana.

0

kaliteli yaşamak sözündeki kalite hayatı anlamlı ve istekli yaşamak, sevmek sevilmek, onurlu bir yaşam sürmektir. kaliteli demekten kasıt olarak paha anlaşılmamalıdır. herşeyi özüyle ve mükemmel yaşamaktır.

0

herşeyi en iyisiyle yaşamak. mesela kültürel açıdan çok gelişmek

0

kaliteli yaşam örnek vermek gerekirse misal ailemize yeni bir hayat kuruyoruz onu karşısında da yeni bilgiler ediniyoruzsağlığımıza giyinişimize tavrınmıza konuşmamıza diksiyonu sen müzik repertuarın olsun insanlığa bakış etse konuşma anlamlar kitap okuma spor yapmayı gezmeyi müzik dinlemek sinemaya gitmek tiyatroya gitmek gibi bir çok şeyin toplamı kaliteli yaşam oluyor kaliteli yaşa kaliteli yaşamdaki kalite ise bu şeylerin hepsinin ne kadar değerli ve doğru olduğunu belirtiyor bence

0

kaliteli yaşam hayat şartlarının belli bir statünun üstünde yasanmasidir.tofasa binecegine mercedes e binmek 2+1 evde duracağına 4+1 de durmak gibi .kaliteli yaşam birde kaliteli insanlarla olur.

0

buradaki kalite kelimesinin anlamı bence hayatı dolu dolu ve özel yasamak anlamına geliyordur kalite bir insanin giyim tarzından nasil bir kaliteye sahip olduğunu anlayabiliriz ama kalite kelimesi farkli farkli cümlelerdede kullanilabilir bu güzel soru için tesekkür ederim sorumani

0

buradaki kalite aslında bir çok şeyi ifade eder mesela sağlıklı yaşamak kakiteki yaşamaktır yada inançları ve değerlerine bağlı yaşamak kaliteki yaşamaktır evrensel ahlak kurallarına uymak kaliteli yaşamaktır

0

kaliteli yaşam gerek yediniz yemekden uyku düzenine geçirdiğin sosyal yaşamınızın düzenli ve planlı anlamında kullanılmıştır