0

kaliteli bir yaşamdaki bahsedilen kalitenin anlamı; bir şeyi en iyi seviyede yapmak ve yaşamaktır. mesela size kaliteli yaşamak için biraz ögnek veriyim ki benim ne demek istediğimi daha iyi anlaya bilin.

* spor yapmak; spor yaparak saglıklı ve huzurlu bir yaşam yasaya bilirsiniz. vücudun dinc kalmasını ve saglıklı olmasını spor yaparak saglarsınız. eğer saglıklı bir yaşam sürerseniz bu sürdüğünüz hayat kaliteli bir hayat olarak kabul edilir.

2. sosyal bir hayat; sinamalara gitmek, eğlence yerlerine gitmek , tiyatrolara ve gösterilere gitmek gibi bir çok aktivite yaparak sosyal bir hayat sürersiniz. bu sürdüğünüz hayat sosyal olursada kaliteli hayat olarak tanımlanır.

3.bilgili bir hayat yaşamak; kitaplar okuyarak ve arastırmalar yaparak ne kadar çok bilgi sahibi olursanız o kadar kaliteli bir hayat yaşarsınız.

tabi benim bahsettiğim bu durumlar kisilerin kaliteli yaşama bakış acılarına göre değisiklik göstere bilirler. kimi insanlar için kaliteli yaşam paradan ibaretken kimi insanlar için kaliteli yaşam iyilk yapmaktan oluşur. benim içini tek kaliteli yaşam özgür yaşamdır.

0

kalite her koşulda rahat yaşamak özgür alışveriş yapmak yemek içmek gezmek giyinmek rahat gezmek kimseye muhtaç olmamak dengeli beslenmek

0

bana göre egzoz dumanının olmadığı bir yerde yaşamaktır.sigara dumanının olmadığı temiz havanın ciğerlerime kadar girdiği bir yaşamdır.düşün şimdi amerikan filmlerinde oluyor ya çiftçisin güzeller güzeli şarışın bir karın bir de şarısın afacan bir çocuğun var bir de o efsane kamyonetin var uff ulen iste kalite budur.

0

bu dönem için insani şartlarda yaşayabilmek yeterince kalitelidir..

0

tabikide herseyin kalitelisini yemek icmek giymek degildir kaliteli yasam kimseye zararı olmadan kimseyi kırmadan inciltmeden saygılı bir birey vatanına milletine devletine saygılı bir birey olarak yasamak anlamındadır bana göre.

0

kalite sözcüğü kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir. bana göre kalite için iyi giyinmek önemliyken sana göre kalite iyi barınmaktır.başkasına göre ise iyi bir araba. ama gerçek kalite şudur. iyi bir aileye sahip olmak iyi bir beslenme iyi bir barınma iyi bir hayat kısaca. yani bunlardan biri olmazsa sıkıntı. unuttuğum temel şey ise sağlık tabiki. sağlık olmasa her şey olsa da boş

0

kalite demek aslında lüks yaşamak anlamına geliyor hepsi marka falan falan son model olacak gibi bunların bence hiç birine gerek yok bence anlamsız geliyor bana bazı gençleri görüyorum da diyecek lafım yok vallaha onlara o yüzden sevmiyorum kaliteymiş oymuş buymuş hiç gerek yok gücünüzün yettiği şeyleri alın ona göre durumunuzu değerlendirin bence.

0

kaliteli yasam =yasam kalitemizi yükseltmek buda dengeli beslenmekten tutunda kendinizi geliştirmeye hobi edinmeye, spor yapmaya vs uzar gider.

0

kaliteli yaşamak sağlıklı, mutlu, stressiz, bir yaşam sürmektir.

0

kaliteli yaşamak refah düzeyinin üstünde sağlıklı ve maddi anlamda rahat olmaktır

0

daha rahat alisveris yapabilmek daha rahat cocugunuzu egitebilmek giydirebilmek.hic bir zorluk gormeden hayatinizi ilerletebilmek.veya ulke de cogu kisinin takildigi elektrik su faturasina hic takilmamak :)

0

bazı şeyleri hayattan çıkarmak,bazı şeyleri hayata sokmak uygulamaktır.

0

kaliteli yaşam demek insanın kendisi ile ilk önce barışık ve sağlık açısından sorun teşkil etmicek bi oramda yani kendine kurduğu dünyada insanlığı güzelce yaşayabilecek bir ortam kurması lazım bunu yapılabilmesi için sadece kendini düşünmemeli eğer bütün insanla bu şekilde düşünürse hiç bir sıkıntı olmaz bütün insanlar birbirini düşünmüş olacak ki buda kaliteli yaşamın bir parçasıdır.
insanlar sadece kendini düşünürse o zaman ki sokaktaki çöpü temizleyecek ki bunu sağlamak için birlik beraberlik şart arkadaşlık dostluk bunların bir parçasıdır lütfen bunları unutmayalım

0

yaşamak dakika lite ile çok para almak değil illa pahalı şeyler kaliteli şeyler giymek değil illa kaliteli yerlerde yemek yemek değil ile kaliteli eşyaların olmaz teri ile kaliteli bir evinin olması değil asıl kalite insanın kendisinde olmalıdır kaliteli bir insan olmak yani güvenilir dürüst cömert iyi kalpli vicdanlı insan halinden anlayan bir insan tabii ki de kaliteli bir insandır böyle böylece kaliteli bir yaşam sürmüş oluruz diye düşünüyorum yani kaliteyi ille mal mülk varlığına göre saymazsak kalite bence budur insanlıktır vicdandır diye düşünüyorum

0

kaliteli yaşamak insanların kendi fikir ve amellerine topluma millete faydalı bir şekilde kullanması ve şu fani dünyada faydalı herkese yararlı bir şeyler yapabilmektir bence

0

kaliteli yaşamak,her insanın hayalidir.oturduğum ev ,araba, yatlar katlar bunlar kaliteli yaşayan insanlarda olur ve malesef bizde yok :)

1

kişiye göre değişmekle beraber kaliteli yaşam sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam demektir. ayrıca bunlar için maddi durumunun iyi olması gerekir ki yiyecek içecek gibi temel ihtiyaçlar temin edilsin.

0

kaliteli yasamak illaki kaliteli yrrlerde yemek yemek kaliteli seyler giymek kaliteli insanlarla dost olmak gibi seyler degil bence kaliteli yasamak insanin durust onurlu gururlu yasamasidir bence helal para kazanmak en kaliteli yasamdir bence

0

kaliteli yaşamak kavramında ki kalite bence özgün olmakla alakalı olabilir kimsenin etkisi altında kalmadan ruhunu sevgiyle doldurmak sevgiyle oturmak kalkmak olabilir. malum artık sanki artık herkes başkası için yaşıyor gibi geziyorum güzel yemekler yiyip içiyorum sözde ama çok mutluyum bak modunda elinde telefonla kaliteli yaşamış olmak bence vahim..

0

buradaki kalite kelimesi insanlara göre farklılık gosteririr. genel anlamıyla bakacak olursak sağlıklı huzurlu mutlu yaşamak ele alınabilir