0

öyle bir şey yok fakat olması lazım tabi adam 2 3 ay gitmiyor 2 x kazancda giriyor tek bizim kazandığımızı geçiyor yada aktif olanların kazançları yükseltilmeli bence.

0

bence yani insan siteye girmediği zaman mutlaka günlük işleri olabilir yani insanlık halidir tabii ki vakit bulduğu zaman siteye girebilir boş zamanlarında siteye girebilir işte her insanın kendine göre işleri ve sorumlulukları var hani bazen insan aktif olmayabilir bence yani bu kapanma sebebi olması gerekir diye düşünüyorum.

0

oyle olursa ortalikta kimse kalmaz.insanlarin ailesi var cocuklari var onlarlada ilgilenmesi gerekiyor.diyelim esin veya cocugun ameliyat olucak.yada kaza yaptilar boyle bir durumdayken siteye girip bir kar kurus pesindemi koasrsin

0

hayır öyle bir kural yok sitede. çünkü kişilerin günlük hayattaki meşguliyetlerini bilemeyiz. sitede bunu bildiği için aktiflik konusunda bir kural koymamıştır. site hakkında en sevdiğim özelliklerden biri bu konu. yani ne zaman nasıl girmek istiyorsanız siteye öyle girin. çok aktif olanlar olarak paraya ihtiyacımız olduğu için bu kadar aktifiz. yoksa bu konu hakkında aktif olacaksınız diye diretmiyor sorumani yönetimi.