0

banlanan hesaplar açılacak olsaydı zaten ben yemezler de ondan dolayı açılmıyorlar. tabii ki de hani bana mesaj atmışsın ama farklı bir hesaptan tekrar üye olabilir ve zaten bağlanıp daha sonradan üye olan insanlar da var ama dediğin gibi ban yedikten sonra hiçbir şekilde hesabı geri açılmaz.

0

banlanan hesaplar tekrar açılmıyor fakat başka hesaplarla giriş yapabilirsiniz.

0

pek bir bilgim yok ama banlanmamak için özgün olacaksın

0

banlanan hesaplar geri acilmiyor malesef... yani benim bir onceki hesabimda banlandi ve geri acilmadi malesef. yani hesap banlanana kadar site yonetimi seni uyariyor iki üç kere...

0

yeni bana göre bu sorman sitesi çok duyarlı bir sitedir çünkü eğer kopyala yapıştır yaptığı zaman önce uyarı veriyor yani eğer yazıcılar uyarıyı dikkate almayıp yine aynı şekilde devam ettiği zaman hesapları kapanıyor yani bence hesapları kapanan yazarlar daha hesabı geri açılamaz diye düşünüyorum çünkü sonuçta o kadar uyarıdan sonra yine aynen devam ettiği halde bantlandı ama bazen ben bu siteye yeni katıldım zaman hiç kopyala-yapıştır yapmadım ama cevabıma yazdıklarımın yanlış yerlerini düzeltiyorum bir anda bana da uyarı geldi çünkü benim kendi elimle yazdığım şeyleri düzeltiyorum ama site bu konuda bir özellik getirse de insan kendi cevabını düzeldiği zaman öyle uyarı gelmezse daha iyi olur çünkü kopyala yapıştır zaten yazılı olan bir şeyi yaptırıyorsun ama sen yazıları düzelttiğini zaman öyle uyarı almak bazen insanın zoruna gidiyor çünkü ben ilk üye olduğun zaman bir 2 defa öyle uyarı aldım ama ben kopyala yapıştır yapmamıştım sadece cevaplarını düzeltiyorum zaten site ve bunun farkında.

0

banlanan baya bir kişi olmuş sonuçta site yönetimi birkaç kez uyarıyor siteyi dinlemeyip devam edince de banlanma gerçekleşiyor. özellikle kopya içerik üretmekten dolayı banlanma durumu oluyor.

0

yani banlanan hesapları çok gördüm fakat geri açıldığına hiç şahit olmadım. zaten site hemen banlamıyor. önce incelemeler yapılıyor incelemeler yapıldıktan sonra uyarı alınıyor. kaç uyarı hakkı var bilmiyorum ama uyarıyı aldığı halde aynı hatayı yapan hesaplar banlanıyor. sonuç olarakta tekrar açılamıyor.