0

evet tabiki bir çok unutulmaz anım var . ancka aklıma gelenlerden birisi okulda sigara içerken yakalanmamızdı. lise dönemindeyim ve arkadaşım ile sabah servisten indik arkadaşım okula girmeden okulun arkasında bir sigara içelim sende varsa dedi bizde çeviriyoruz tbai sigarayı o dönemler bende var dedim ve içmeye başladık daha sonra müdür yardımcısı bizi görmüş o şekilde yukarıdaki camdan bir kova su boşalttı üzerimize ve biz sırılsıklam olduk artık düşünün halimizi o halde sınıfa da giremedik okula da tabiki birde soğuk bir dönemdi titrredik üşüdük kuruyana kadar okulun parkında oturduk malesef okula girememiştik alçak müdür yardımcısı bu anımı hiç unutamam doğrusu o ıslandıpım hali.

0

evet var.
özellikle eşimin evlenme teklifi ettiği günü hiç unutmam.
her zaman gittiğimiz bir kafe vardı, birgün yine o kafeye gitmek için anlaştık.
eşimle buluştuk,biraz gezip dolaştıktan sonra kafeye geçtik.
kafe iki bölümden oluşuyordu,teras ve iç taraf olmak üzere kafeye girdik, terasa geçtik oldukça büyük ve her zaman kalabalık olan bir kafeydi.
gittiğimizde kimse yoktu mükkemel bir şekilde süslenmişti.
girdik oturduk, ben hiç birşey anlamadım ilk başta sonra çok sevdiğimiz bir iki arkadaşımız geldi.
daha sonrasında müzik çalmaya başladı bir pankart açıldı duvarda ve eşim bana evlenme teklifi etti.

0

bir keresinde 4 erkek arkadas ve 3 kız arkadas bir cafeye gittik. cebimizde toplamda 300 tl paramız oldugu için oldukca rahattık. bir miktar yemek yedikten sonra tatlı yemeye karar verdik. ardından alkol içmek gibi bir karar aldık ve alkol siparışı ettik. bi kac kadehten sonra hepimiz kendini kaybettik ve olay tamda burda basladı. biz kendimizi kaybedince paranın miktarını hasaplamayı bıraktık. anca getir garson götür garson. herkes etrafımızda pervane olmaya basladı. sürekli alkol ve yiyecek siparisleri veriyoruz. artık bi yerden sonra durduk, kendimize gelmeye karar verdik. bu seferde soda limonlar,kahveler derken kendimize geldik. sonra hasabı istedik. hasabı actıgımda kısa dönemli bir krız gecirdim. tam 3012 tl hasap gelmiş. aman tanrım. :) aha dedim sıctıl sıvadık.
gittik müdürün yanına oturduk anlattık dedik böyleyken böyle cebimizde 300 tl var. adam ilk basta çok güldü sonra dedi bu hasap ödenecek gençler yapacak bir seyim yok. ne yapsak ne etsek derken arkadasın telefonunu sattık geldik. birimiz bu sırada adamın yanında bekledi tabiki. hasabı bu yolla ödedik. bu olay hayatım boyunca unutmadıgım ve unutmayacagım bir olaydı. siz siz olun alkol icecekseniz evinizde yanlız için. :) :)

0

evet unutamadığım bir çok anım var.
özellikle çocukluk anılarımı ve lise anılarımı asla unutmam.

0

insan çocukluk anılarını unutamaz sadece ben değil herkes. çocukluk anılarını unutamıyorum keşke çocukluğuma geri donebilsem