1

evlendikten sonra insanlar bence evlenmeden önce birbirlerine nasıl davranıyorlarsa öyle davranmalıdır. çünkü genel olarak insanların evlendikten sonra değiştiği söylenir bunun sebebi bence evlenmeden önce karşı tarafın kesin olmaması bu nedenle oldukça saygılı davranılıyor ama evlendikten sonra bu saygı ortadan kalkıyor tabi bu durum herkes için geçerli değil sadece duyduklarıma ve okuduklarıma göre söylüyorum bunları ama sevgi bir zaman sonra azalabiliyor yada bitebiliyor yalnız saygı öyle değil saygı olduğu sürece o saygı evliliği sürdürür. bence sevgi insanları evlendirir saygı ise evliliği sürdürür.

1

eğer bir tartışma olursa büyümemesi için her iki tarafta alttan almalı yoksa boşanmaya kadar konu uzayabilir bir diğeri ise eşler birbirlerini yardımcı olmalı heleki bayanda işe gidiyorsa eve gelindiğinde tüm işler yani yemek bulaşık çamaşır kadını bırakılmamalı erkekte işin azda olsa ucundan yardım etmeli eşine değer verdiğini böyle göstermelidir.

1

saygının kaybolmaması lazım kesinlikle eğer kaybolursa sıkıntı büyük bir de benim uyguladığım bir şey var. ne olursa olsun kavga dahi etsen yatağa uyumak için birlikte girilir bu mottoyla yaşamak bence en güzeli