0

hayır, hiç istemezdim, sürekli sorun çıkardı diye düşünüyorum.

0

vallahi ben aşık olsam evlenirdim aşık olmadığım kişiyle neden evleneyim, hadi evlendim diyelim filmde alacağı roller beni rahatsız ederdi. yani illahi biterdi o ilişki nolursa olsun. zaten aksine düşünen yoktur diye düşünüyorum.

0

ünlü biri ile evlenirdim fakat geçim zor olurdu diye düşünüyorum. sürekli paparazilere yakalanmak falan çekilecek dert değil. oynayacağı filmlerde alacağı roller falan, bilemiyorum bir yerden sonra bayılma noktasına getirebilirdi insanı. ben çok sevsem de olmaz, olsa da yürümez diye düşünüyorum.

0

neye göre kime göre o ünlü kişiyle evlenmeliyim ünlü veya ünsüz farketmez gönüller bir olsun.

0

hiç ırk konu da büyük konuşmak istemem ama ünlü bir insanla evlenmek büyük bir sorumluluk. en başta kendinize olan güveninizin tavan olması lazım ki o bir sürü hayran kitlesini kısmanmayasınız. ben şahsen hem kendime çok güvenen bir insan değilim hem de sevdiğim insanı çok kıskanırım. yani kendime güvenmem derken özgüveni olmayan birisi değilim fakat benden de güzel o kadar kız var ki emin’im ki bu lar benim ünlü olan eşiminde hayranları arasında olacaktır. bende ilk baştasadece kendimi üzerim belli etmemeye çalışırım ama sonunda içime ata ata patlarım onu da üzerim sürekli huzursuz olur onu da huzursuz ederim. eninde sonunda o evlilik biter. sonunun olacağı bir şeyi baştan kabul etmekte başına geleceklere başta razı olmak üzülmeyi baştan kabul etmek denektir. ben üzüleceğim ve üzeceğim hiç bir işe girmem bu evlilik dahi olsa.

1

bilmiyorum ama sanırım ünlü birisiyle evlenmezdim. çünkü ünlü insanların genelde bütün hayatı ortada oluyor herkes haklarında konuşuyor, nereye gitsen olay çıkıyor. bir rahat verin artık derdim yani. insanların kendine özel yaşamı vardır. sessiz sakin beraber güzel anlar geçirmek istersin, güzel bir tatile çıkmak istersin ama yok sokağa bile çıksan herkes toplanıp sürekli resim çekinmek isteyecek, kameralar gelecek seni çekip magazin haberi yapacak. attığın adımdan herkesin haberi olacak yani. bu kadar göz önünde bir yaşam sürdürmek hiç mantıklı değildir. belki böyle bir hayatın seveni vardır ama bana göre değil.

0

hayır ünlü birisi ile evlenmek istemezdim çünkü ünlü biri ile uğraşmak bence oldukça zor. yani özel hayatı olması vakit ayırması veya bir yere gittiğiniz zaman her yerde kamera olması bizi çekmeleri beni rahatsız ederdi ve görünmek istemezdim. yani bu durum beni rahatsız ettiği içinde ünlü biriyle beraber olmayı hiç istemezdim yani birde meslekleri icabı dha farklı insanlar yani ne bileyim ben özel hayatımı özel oalrka yaşamak isterdim kimsenin bilmesini istemezdim. bu bakımdan da 9nlğ biri ile beraber omak zor olabilirdi bence.

0

aşık olduğum insan eğer ünlü bir insan ise onunla evlenmemde bir sakınca görmezdim, ve evlenirdim. önemli olan evleneceğim insana aşık olup olmamamdır, ünlü biri olması sorun teşkil etmezdi.