0

ben normalde boş zamanlarımda yani ne zaman olursa olsun bilgisayarımdan oyun oynardım. ta ki sorumani sitesini keşfedene kadar. artık sorumani sitesinde daha çok vakit geçiriyorum ve elimden geldiğince gelişmeye çalışıyorum. siteden elim ağrıyarak çıksamda sonuçta değiyor yani klavyeden bir kaç tuşa basıp para kazanmak kadar kolay bir şey var mı hayatta :d ?

0

günlük hayatım dünden beri sorumani de geçmeye başladı ve bu şekilde devam edecektir çünkü kazanç oranı çok iyi.

0

günlük olarak ders çalışmaya özen göstermeye çalışıyorum, film izlemeyi de çok severim. bugün itibari ile sorumani'ye kayıt olmuş bulunmaktayım, gayet memnunum ve zamanımın çoğunu burada geçireceğimden eminim.

0

gün içerisinde en fazla zaman ayırdığım aktivite ders çalışmaktır.üniversite sınavına hazırlandığımdan dolayı ders çalışmak zorundayım.bu yüzden başka şeylerle pek ilgilenemiyorum.internete ayırdığım vakit haliyle azalıyor ve derslerime daha çok tutunuyorum.derslerden artan sürede kendime zaman ayırıyorum.sıkıldığım zamanlarda arkadaşlarımla eğlenmeyi tercih ediyorum.

0

ben normalde gün içinde kitap okurdum aslında. ama son 2 aydır sorumanide takılmaya başladım. ve günlük hayat telaşelerim arttığı için şuan pek kitap okuyamıyorum maalesef. yani son zamanlarda en fazla sorumaniye ve filmlere zaman ayırıyorum diyeyim. bundan sonra bir düzene oturtmam gerekecek. bu aralar biraz daha fazla ağırlık vermem gerekecek sorumaniye. eğer yüklenirsem kendime ödül olarak kitap alacağım bir tane. buradan alacağım ödemeyi de başka bir alanda kullanacağım için.