1

gün içinde sosyal medyada en çok günlük gazeteleri ve haberleri okuyorum. youtube kanalında yeni çıkan müzik listelerini dinliyorum. zaten internete fazla girmeyi ve vakit geçirmeyi sevmiyorum.

0

twitter, en çok zaman geçirdiğim sosyal medya uygulaması, facebook kullanmayalı zaten yıllar oldu, sanırım belli bir kitle bir sosyal medya uygulamasına yüklenince ben orda sıkılıyorum instagrama da hafta da bir iki bakıyorum o işte ama twitter günlük ziyaret , herkesin kendine has yorumunu seviyorum,

0

en fazla ınstagram uygulamasını kullanıyorum.

0

gün içinde daha çok sosyal medya olarak instagram'da takılıyorum orası bana daha iyi geliyor. aradığım her şeyi bulabiliyorum. instagram'da daha çok keşfette dolanıyorum.

0

gün içerisinde en çok vakit ayırdığım sosyal medya uygulamaları twitter ve instagram. facebook her ne kadar dünya üzerinde günümüz itibariyle en çok üyeye sahip sosyal medya platformu olsa da bence insanların geneli en çok instagramda ve sonra twitterda vakit geçirmekte. facebook günlük kullanıcı sayısında geride kalabilir. ama instagram da facebookun bir şirketi olduğundan esas kazanç yine facebooka ve onun kurucusu mark zuckerberge gidiyor.

1

gün icerisin de sorumani sitesinde ve youtube de zaman geçiririm. tabi bazen fırsatım olmuyor ama zaman buldukça takılıyorum.