0

birlikte çizgi film izlemek, dans etmek, öğretici puzzle yapmak, evcilik oynamak, resim yapmak, altta komşu yoksa saklambaç oynamak, daha bir çok aktivite yapılabilir çocuk uyumlu bir çocuk ise eğer.

0

cocuktan cocug. degisur bence yasinna ve ilgi alanina gore oyunlar secmek gerek bude egitici olmadina dikkatedilmeli

0

puzzle oynanılabilir evde saklambaç oynanılabilir çocuklar ne istiyorsa oynanılmalı bence

0

biz jenga oynamayı çok sevedik msela çocuklarla. şimdi büyüdükleri için tavla falan oynuyoruz. :) yapbozlar da çok keyiflidir birlikte zaman geçirmek için. bildiğiniz bilmece, mani, masal, hikaye, efsane gibi şeyleri anlatabilirsiniz. özellikle sizin çocukluğunuza dair hikayeler dinlemeye bayılır çocuklar. aralara da vermek istediğiniz mesajları yerleştirirseniz anında kaparlar.

birlikte kitap okuma saatleri yapılmalıdır. küçük çocuklara kitap okunabilir, büyük çocuklarla birlikte böyle saatler düzenlenebilir. okudukları bir kitabı birlikte değerlendirebilirsiniz. çokzevk alacaklardır.

yemek yapma aşamasına çocuklarınızı da dahil edebilirsiniz. basit işleri sizin için halledebilirler. böylece hem emek vermenin önemini anlarlar, hem ailelerine yardım etmenin mutluluğunu yaşayarak alışkanlık haline getirirler hem de yaptıkları yemeği daha zevkle yerler.

0

bence evde çocuklarla onun zihnini geliştirecek aktiviteler yapmam daha iyi olur çocuk için örneğin;beraber kurabiye,pasta yapılabilir çocuğun seveceği birşeyler.

0

çocuklarla birlikte televizyon izlenebilir
çocuklarla birlikte oyun oynanabilir
çocuklarla birlikte şarkı söylenebilir vs
çocuklarla birlikte birçok aktivite yapılabilir

0

yani ben evde çocuğumla saklambaç oynuyorum , o beni yakalıyor ben onu yakalıyorum. daha küçük olduğu için oynuyoruz oyun oynayabilirsin, ona arkadaş gibi olabilirsin bir sürü oyun var ama şu an benim bebeğim küçük olduğu için biz fazla bir oyun oynayamıyoruz.. ancak söylediklerimi yapabiliyoruz.

0

yapboz lego isim şehir bilgisayar oyunları bilmece oyunları vb