1

bazen her cevabımdan sonra bakıyorum, bazen de uzun süre bakmıyorum. günde iki üç kere de baktığım oluyor yani. ama insan yine de merak edip bakıyor her cevabından sonra acaba kaç kuruş gelmiş diye. mesela bu cevaptan sonra yine bakacağım. telefondan 7 satır olarak gözüküyor.

0

bugünlerde neredeyse her cevap yazışımın ardından kazanç bölümüne bakar oldum. ne kadar olmuş acaba diye. aslında her cevabın arkasından bakmasam iyi olacak ama. engel olamıyorum malesef bu duruma. bu aralar maddi açıdan biraz fazla gelir sağlama çabasındayım çünkü. aklımda bazı şeyler var ve onları hayata geçirebilmem içinde paraya ihtiyacım var. sürekli bakmamda bu sebepten dolayı. hatta dur bu sorudan sonra hemen bakmayacağım. bir iki soru daha cevaplayıp öyle bakayım. belki daha fazla kazandığımı görünce daha bir şevke gelip daha fazla uğraşırım sitede. birde limite bir an önce ulaşma isteği var içimde. şuan 10 lirayı biraz geçmiş bulunmaktayım hatta. umarım bugün sıkı uğraşıp güzel kazançlar elde edebilirim.

0

her yorum yaptıktan sonra hemen kazanç bölümüne bakarım ve takır takır kazançlar eklenir.

0

bildiğin bağımlılık yaptı abi her sorudan sonra bakma ihtiyacı duyuyorum gibi hissediyorum anlamsız bir şekilde aslında hiç bakmasak belki daha hızlı birikiyormuş gibi hissederiz ama tam tersi oluyor gibi hissediyorum ufak ufak birikmes öyle hoşuma gidiyor ki anlatamam :)

0

her cevabımda bakıyorum az az birikmesine rağmen beni mutlu ediyor :) bundan sonra 3 cevapta bir bakacağım. biraz heyecan katayım. ( cevabı gönderdi ve baktı)

0

herhangi bir gelirim olmadı daha o yüzden .ok sık bakmıyorum. şimdi cevabı yazayım da bakayım bari

0

bazen yarim saat bakmam, bazen de 2 cevap yazdiktan sonra bile baktigim oldu. degisiyor o anki ruh halim. cunku suan limiti gectim acaba ne kadar artti diye bir bakma var. acaba daha ne yapabilirim de kazancimi ay sonuna kadsr biraz daha arttiririm diye dusundugum icin cok bakarim o yuzden.

0

galiba yeni üye oldugumuz için her cevaptan sonra bakıyorum ben :)

0

genelde bir soruya cevap verip bakıyorum. çünkü o cevapladığım sorunun bana ne kadar getirisi olduğunu merak ediyorum. bu yüzden de böyle yapmayı tercih ediyorum.

1

genelde 3-4 soru cevapladıktan sonra bakıyorum. ancak belki 1 lirayı tamamlıyordur diye o da uzun uzun yazdıktan sonra tabii. ama her soruyu yazdıktan sonra bakmak sanırım daha iyi olacak. misal şimdi bu soruyu cevapladıktan sonra kazancıma bakacağım ve aklımda tutacağım. sonra başka bir soruya cevap verdikten sonra baktığımda kazanç haneme bana kaç lira eklendiğini öğreneceğim. evet artık böyle yapmalıyım. soru cevapla, kazanç hanesine bak. bu böyle sürsün artık.