0

o arkadas gelsin benle konussun. orada burada arkamdan atip tutmasinlar. entrikada ustalasmis arkadas iste naparsiniz. oraya buraya yazarak kendini korumaya almaya calisiyor demek ki. ozelden cevap veremedilet. insanlarin hangi soruya cevap vereceginr dahi karisan arkadaslari da gorecek mi sorumani acwba.

0

bunu bende merak ediyorum "ben burada seninle uğraşırken daha çok eğleniyorum " diyen arkadaşları da görecekler mi acaba

1

bence farkındadır.ama keşke insanlar böyle şeyler yapmasa.nedir amaçları neden çirkinleşiyor bazı insanlar ben anlamıyorum.soruyu beğenmiyorlarsa bakmasınlar geçsinler yani.

0

goruyorlar. ama gec ama erken. yani suan gormeseler bile illa ki odeme talrbinde bulunacak bu kisi. incrlemeye girecek ya. o zaman illa ki gorunuyor. yani bu konuda icim rahat. soeumani boyle tipleri gorunce uyariyor zaten. oyle bir tip vardi sitede. biz sorumaniye bildirince son uyarisini aldi site yoneiminden. ondan sonra da pek girmedi siteye. ayni sekilde devam etse banlanacak cunku. verdigi emekler cope gidecek. en iyisi dedi odememi alayim daha da girmeyeyim dedi.

1

yani bu soru sorulduğunda ben daha o zaman bu sitede yeniydim ve sorduğum bir sorunun altında soruya alakasız ve küfürlü bir cevap vermişti bir yazar onun için bu soruyu sorma gereğini duydum ve şu anda gördüğüm kadarıyla bu sorumani sitesi çok akıllı bir sitedir ve herşeyin farkındadır zaten bu soru sorduğun zaman daha ben yeni üyeyimdim.

1

evet cevaplar kontrol ediliyor yada telegram grubuna ss alıp atarsan ban atıyorlar bol kazançlar hayırlı işler kardeşim..

0

sitenin yöneticileri aptal değil. elbette sitedeki çirkinlikleri hilecileri görüyorlardır.

1

er ya da geç görüyorlar, merak etme. yani ilk uyarı alırlar. aynı davranışa devam ederlerse bu sefer banlanıyorlar.