0

hayatı yapmacık olarak yaşıyorlar herşeyi görsünler diye yaşayıp paylaşıyorlar.

0

ben anlamıyorum hayatını sosyal medyaya adayanlara gerçekten hani kişiler çocuklarının her anını resimlerini evdeki yemeklerini hasta olmasını evinin her köşesini gece yatisini nerede olduklarını yeni şeyler aldıklarını sadece onları değil cevresindekileride komsularinida cenaze mevlut gibi hani herşey görmemiş gibi sanki ben böyle şeyleri tastif etmiyorum.

0

vallahi ne kafada olduklarını açıkçası bilmiyorum böyle insanların. tüm hayatını özel hayatını bile artık insanlar sosyal bilgileri paylaşıyorlar gerçekten bu çok yanlış.günümüz gençliği, insanları, genci,yaşlısı, çocuğu artık çok kötüye gidiyor.tabii ki insanlar engelleyemeyiz kendi sosyal medyadan uzak bir şeyler paylaşıyorlar ama en azından özel şeyleri kendine kalmalıdır. bazı şeyler paylaşırlar ki mesela daha yeni görmüştüm kaç yaşında bilmiyorum çocuk kopya çekerken derste kendini videosunu çekiyor gerçekten böyle bir zihinde olmaları çok saçma.bu çocuk zaten herhalde akli dengesi yerinde değil sürekli kendini sürekli kendi olayların ailesi çekip duruyor. bazı insanlar da özellikle sevgilileriyle olan bazı şeylerin sosyal medyada kötü şeyler paylaşabiliyor. ben bu şeyleri gerçekten hiçbir şekilde doğru bulmuyorum.insanlar ne yapmaya çalışıyor açıkçası bu insanlar yapmaya çalışıyorum hiçbir şekilde anlamıyorum. sosyal medyada her şeyi paylaşmak gerçekten çok yanlış.en azından birazcık edepli ataklı olabilir insanlar sürekli özel hayatını bile paylaşmamalıdır.

0

tek yapmaya çalıştıkları popüler olmak ve insanlara karşı gösteriş çabasında olmak.
sürekli bunj yapmak fenomen olan kişilerle belli bi yarış içine girmek ve tabi çok takipçi, çok izlenme,çok para demek.

1

bu tür insanlar gösteriş meraklısı insanlar. yediklerini, içtiklerini, nerde olduklarını hep paylaşıyorlar. hayatlarında kendilerine özel denen bir şey bırakmıyorlar. ve üstelik bunu yapan da kendileri.

2

yani bu sosyal medyadan herseyde paylaşılmaz ya her şey paylaşılıyor insanın nerde oldugunu ne yaptıgını hersey orda gösteriyor sanki ben burdayım edası veriyor insanlara bence sacma yani sosyal medya haberleşme haber okuma sürekli bir paylasım yapılmaz.

0

bence bu gibi insanlar gerçekten hayattan soyutlanmış ve gösteriş delisi insanlar .

0

bana göre çok saçma ve gösteriş meraklısı olduklarını düşünüyorum mal mal pozlar veriyorlar her gittiği yeri çekip atıyorlar ha tamam atarlar da bunlar adım başı ne yaparlarsa atıyorlar kısacası benim için görgüsüzün önde gidenlerindenler

0

gerçek hayatlarında ilgiye muhtaç ve yalnız olduklarını düşünüyorum.